|
 Чт фев 11, 2021 00:21
|

|
Велика подяка Вячеслав Немировский за те, що поділилися своїм унікальним досвідом... настільки детально! закрив для себе питання, навіщо взимку трекінгові палиці (: у мене в Лазещині резиденція
якщо ви ще там, можете "зорієнтувати на місцевості"? цими вихідними збираємося групою на Гору...
------------------------------------
Велика подяка [b]Вячеслав Немировский[/b] за те, що поділилися своїм унікальним досвідом... настільки детально!
закрив для себе питання, навіщо взимку трекінгові палиці (:
[quote]у мене в Лазещині резиденція[/quote]
якщо ви ще там, можете "зорієнтувати на місцевості"? цими вихідними збираємося групою на Гору...
|
|
|
 Пн фев 15, 2021 20:23
|

|
vds писал(а):Велика подяка Вячеслав Немировский за те, що поділилися своїм унікальним досвідом... настільки детально!
І це ще не все, продовження буде, як матиму час та натхнення. Чукча не письменник. Кожного разу, щоб написати чергову частину цієї розповіді, мені потрібно самому (без родини, без дітей) побути в зимових горах 3-5 днів, інакше мозок не перемикається на "той інший світ з іншими обставинами, цінностями та швидкістю часу". vds писал(а):закрив для себе питання, навіщо взимку трекінгові палиці
Так))) vds писал(а):якщо ви ще там, можете "зорієнтувати на місцевості"?
Не бачив Ваш коментар - я пів місяця був у Карпатах (в таких випадках краще в Месенджер писати). Зараз вдома підтягну справи по роботі і обмірковую знову поїздку, можливо, вийде під мій "лавинний" день народження 21-22 лютого, але на вихідні вже обіцяють потепління сильно в плюс - побачимо)))
------------------------------------
[quote="vds"]Велика подяка Вячеслав Немировский за те, що поділилися своїм унікальним досвідом... настільки детально![/quote] І це ще не все, продовження буде, як матиму час та натхнення. Чукча не письменник. Кожного разу, щоб написати чергову частину цієї розповіді, мені потрібно самому (без родини, без дітей) побути в зимових горах 3-5 днів, інакше мозок не перемикається на "той інший світ з іншими обставинами, цінностями та швидкістю часу".
[quote="vds"]закрив для себе питання, навіщо взимку трекінгові палиці[/quote] Так)))
[quote="vds"]якщо ви ще там, можете "зорієнтувати на місцевості"?[/quote] Не бачив Ваш коментар - я пів місяця був у Карпатах (в таких випадках краще в Месенджер писати). Зараз вдома підтягну справи по роботі і обмірковую знову поїздку, можливо, вийде під мій "лавинний" день народження 21-22 лютого, але на вихідні вже обіцяють потепління сильно в плюс - побачимо)))
_________________ С уважением.
|
|
|
 Ср фев 17, 2021 14:52
|

|
вже повернувсь... ходили з Козьмещика на Говерлу, наступного дня - на Петрос... у суботу та вівторок погода була ясною... а ми якраз підіймалися у "перехідний період", тож насипало за комір добряче снігу (:
дякую, що знайшли час на відповідь... чекатиму на продовження вашої неймовірної історії!
[img]http://eurotourist.club/img/forum/7313564269.jpg[/img]
|
|