Автор |
|
 Пн окт 23, 2017 16:44
|

|
Хех, цього року помітив цікаву тенденцію. Вдома чи на роботі мої ручки-ніжки слабшають, серденько видає неправильні ритми, суглобчики хрустять, ознаки хронічного бронхіту - покашлювання щоранку... Але уже вдруге (в травні Свидовець і щойно приїхав з Чорногори) на другий-третій день походу про суглоби і не згадую, серце як годинник, покашлювання практично не було... І це при тому, що жменька крупи з м'ясом на сніданок-вечерю і жменька горішків-сухофруктів на обід. Без всяких там страв як удома і всякого "смачненького". Правда кілометраж намагаюсь тримати близько 10км/день. Що значить здорове повітря, режим руху і здорові думки! Диван робить нас каліками.
пс ще взимку придбав грязі все ніяк не доберусь.
|
|
|
 Пн окт 23, 2017 17:33
|

|
я пройшов оце курс з багном, не знаю чи допомогло чи ні, поки що по місту не болять, а як в горах покажуть себе - не знаю. Доречі, паралелльно ковтав хондропротектори, терафлекс. Но щось він мені якийсь підозрілий, таке враження, що толку від нього ніякого. Треба знову мабуть придбати анімалфлекс, від того був результат.
|
|
|
 Пн окт 23, 2017 19:55
|

|
[quote="shpion"]... терафлекс... що толку від нього ніякого.... анімалфлекс... був результат.[/quote] А я ніколи дійсно не відчував їхньої дії, хоча лікарі кажуть, що це і неможливо. А от від режиму руху і якості харчування, сну - одразу відчувається.
|
|
Зарегистрирован: 04.02.2010 Посты: 3680 Откуда: Україна, Івано-Франківськ
|
 Пн окт 23, 2017 21:00
|

|
shpion писал(а):я пройшов оце курс з багном, не знаю чи допомогло чи ні, поки що по місту не болять, а як в горах покажуть себе - не знаю. Доречі, паралелльно ковтав хондропротектори, терафлекс. Но щось він мені якийсь підозрілий, таке враження, що толку від нього ніякого. Треба знову мабуть придбати анімалфлекс, від того був результат.
наголошую : ефект наступає з запізненням на 3-6 тижнів(як правило), але у деяких буває відразу після 5-7 процедур(розповідали), ефект пролонгований, це є добре, бо що швидко набувається, швидко і втрачається...
[quote="shpion"]я пройшов оце курс з багном, не знаю чи допомогло чи ні, поки що по місту не болять, а як в горах покажуть себе - не знаю. Доречі, паралелльно ковтав хондропротектори, терафлекс. Но щось він мені якийсь підозрілий, таке враження, що толку від нього ніякого. Треба знову мабуть придбати анімалфлекс, від того був результат.[/quote] наголошую : ефект наступає з запізненням на 3-6 тижнів(як правило), але у деяких буває відразу після 5-7 процедур(розповідали), ефект пролонгований, це є добре, бо що швидко набувається, швидко і втрачається...
|
|
|
 Вт окт 24, 2017 15:50
|

|
зауваження : езокерит куплений вами у аптеці вже містить у собі якусь частину парафіну, але як що ви купили, на водяній бані розігріли озокерит, залили у форму(використовуючи, звичайно, целофанову прокладку з нетонкого целофану) а він застиг за 10-15 хв та ще й тріскається від нажиму на нього, ЗНАЙТЕ (!) що в вашому випадку вміст ПАРАФІНУ - ЗАМАЛИЙ і треба ДОДАТИ якусь певну кількість ПАРАФІНУ (я би радив це робити емпірічно ПОСТУПОВО підвищуючи вміст парафіну у суміші), вірною ознакою ДОСТАТНЬОСТІ буде те, що до необхідно-робочої температури аплікація буде вистигати НЕ ШВИДШЕ 20 хвилин, найоптимальніший час - 30 хв; поясню чому : як що вистигання відбувається дуже швидко(10-20хв), ви будете гавити(промахуватись) і ваша аплікація у форму буде застигати на "бетон" і втрачати дуже швидко температуру а це не є гут, а от коли є діапазон часу, вам навряд чи вдасця промахати необхідну температуру і консистенцію аплікації, перевірено БАГАТОКРАТНО ! чому я це пишу ??, бо як раз зараз займаюсь змішуванням озокериту з парафіном, бо мною куплений (що писав раніше) вистигає за 10-15 хв з Т=35-40 гр Ц а це вже до дупи, бо треба Т=45-50 і щоб був цей діапазон СТІЙКИМ і ПРОЛОНГОВАНИМ, а це тільки коли вірно підібрав суміш;
зауваження : езокерит куплений вами у аптеці вже містить у собі якусь частину парафіну, але як що ви купили, на водяній бані розігріли озокерит, залили у форму(використовуючи, звичайно, целофанову прокладку з нетонкого целофану) а він застиг за 10-15 хв та ще й тріскається від нажиму на нього, ЗНАЙТЕ (!) що в вашому випадку вміст ПАРАФІНУ - ЗАМАЛИЙ і треба ДОДАТИ якусь певну кількість ПАРАФІНУ (я би радив це робити емпірічно ПОСТУПОВО підвищуючи вміст парафіну у суміші), вірною ознакою ДОСТАТНЬОСТІ буде те, що до необхідно-робочої температури аплікація буде вистигати НЕ ШВИДШЕ 20 хвилин, найоптимальніший час - 30 хв; поясню чому : як що вистигання відбувається дуже швидко(10-20хв), ви будете гавити(промахуватись) і ваша аплікація у форму буде застигати на "бетон" і втрачати дуже швидко температуру а це не є гут, а от коли є діапазон часу, вам навряд чи вдасця промахати необхідну температуру і консистенцію аплікації, перевірено БАГАТОКРАТНО ! [b]чому я це пишу ??[/b], бо як раз зараз займаюсь змішуванням озокериту з парафіном, бо мною куплений (що писав раніше) вистигає за 10-15 хв з Т=35-40 гр Ц а це вже до дупи, бо треба Т=45-50 і щоб був цей діапазон СТІЙКИМ і ПРОЛОНГОВАНИМ, а це тільки коли вірно підібрав суміш;
|
|
|
 Вт окт 24, 2017 21:42
|

|
Demas писал(а):анімалфлекс... був результат.
По собі скажу, що ефективність таблеток прямо пропорційна їх вартості (відносно уколів Алфлутоп, які по ~76 грн. ампула) Флексу курс навесні був ~ 800 грн. (на місяць з гаком), повний курс 20 ампул ~ 1600 грн. (на 20 днів). Результат відчутний з уколами трошки швидше, що логічно
[quote="Demas"]анімалфлекс... був результат.[/quote] По собі скажу, що ефективність таблеток прямо пропорційна їх вартості (відносно уколів Алфлутоп, які по ~76 грн. ампула) Флексу курс навесні був ~ 800 грн. (на місяць з гаком), повний курс 20 ампул ~ 1600 грн. (на 20 днів). Результат відчутний з уколами трошки швидше, що логічно
|
|
|
 Ср окт 25, 2017 10:00
|

|
Losth писал(а):Demas писал(а):анімалфлекс... був результат.
По собі скажу, що ефективність таблеток прямо пропорційна їх вартості (відносно уколів Алфлутоп, які по ~76 грн. ампула) Флексу курс навесні був ~ 800 грн. (на місяць з гаком), повний курс 20 ампул ~ 1600 грн. (на 20 днів). Результат відчутний з уколами трошки швидше, що логічно
отже (а це ЦІКАВО !) ми вже можемо визначатись по БЮДЖЕТНОСТІ лікування суглобів:аплікації - дешевий засіб лікування, доступний любому але у ЧАСІ - ВИТРАТНИЙ (на процедуру йде купа часу, не менше 2-х годин а стандартно - 3 годи у день); на їн*єкції йде мінімум часу але вартість підвищується у порядки, отже вам і вашій фін-спроможності вирішувати що та як, але ШЛЯХИ ЛІКУВАННЯ вже ВИЗНАЧЕНІ+додаткові няшки у вигляді пластирювання та мазів;
[quote="Losth"][quote="Demas"]анімалфлекс... був результат.[/quote] По собі скажу, що ефективність таблеток прямо пропорційна їх вартості (відносно уколів Алфлутоп, які по ~76 грн. ампула) Флексу курс навесні був ~ 800 грн. (на місяць з гаком), повний курс 20 ампул ~ 1600 грн. (на 20 днів). Результат відчутний з уколами трошки швидше, що логічно[/quote] отже (а це ЦІКАВО !) [b]ми вже можемо визначатись по БЮДЖЕТНОСТІ лікування суглобів:[/b] [b]аплікації [/b]- дешевий засіб лікування, доступний любому але [u]у ЧАСІ - ВИТРАТНИЙ[/u] (на процедуру йде купа часу, не менше 2-х годин а стандартно - 3 годи у день); на [b]їн*єкції[/b] йде мінімум часу але вартість підвищується у порядки, отже вам і вашій фін-спроможності вирішувати що та як, але[b][u] ШЛЯХИ ЛІКУВАННЯ вже ВИЗНАЧЕНІ[/u][/b]+додаткові няшки у вигляді пластирювання та мазів;
|
|
|
 Ср окт 25, 2017 10:03
|

|
а якщо все це поєднати, то взагалі буде БІМБА)
а якщо все це поєднати, то взагалі буде БІМБА)
|
|
|
 Ср окт 25, 2017 20:14
|

|
доречі : пройшо вже три процедури, лікую правий плечевий суглоб, правий кульшовий, поперековий відділ хребта; ВСІ три місця лікування ЗАМОВКЛИ і не дають си чути, це просто супер !...
доречі : пройшо вже три процедури, лікую правий плечевий суглоб, правий кульшовий, поперековий відділ хребта; ВСІ три місця лікування ЗАМОВКЛИ і не дають си чути, це просто супер !...
|
|
|
 Пн апр 09, 2018 21:08
|

|
Панове, а чи пробував хтось виправляти харчування? От у мене коліна пару раз в горах вередували (як йшов вниз). Вдома – спина на хотіла згинатись... Але кістки (свинячі...) коштують 2!!!грв за кг. Суп! А ще гризти курячі... вони м'які. Спину я вже вгамував.
Панове, а чи пробував хтось виправляти харчування? От у мене коліна пару раз в горах вередували (як йшов вниз). Вдома – спина на хотіла згинатись... Але кістки (свинячі...) коштують 2!!!грв за кг. Суп! А ще гризти курячі... вони м'які. Спину я вже вгамував.
_________________ Якщо туризм заважає роботі, то треба, обов'язково... покинути роботу :) Зусебічне економічне і моральне обгрунтування для 2015-2016рр.: https://m.facebook.com/groups/261683110599181?view=permalink&id=704267686340719&_rdr (див.коментарі)
|
|
|
 Пн апр 09, 2018 21:10
|

|
Bobua писал(а):... Але кістки (свинячі...) коштують 2!!!грв за кг. Суп! А ще гризти курячі... вони м'які. Спину я вже вгамував.
шкідливо для здоров"я ...
[quote="Bobua"]... Але кістки (свинячі...) коштують 2!!!грв за кг. Суп! А ще гризти курячі... вони м'які. Спину я вже вгамував.[/quote] шкідливо для здоров"я ...
_________________ удача выбирает победителей , а неудача херачит всех без разбора ...
|
|
|
 Пн апр 09, 2018 21:30
|

|
На багато простіше їсти желатин. Я змішую пів літри молока з бананом, медом і пачкою (12гр) желатину. Година в холодильнику і можна смакувати. Приємно і корисно.
На багато простіше їсти желатин. Я змішую пів літри молока з бананом, медом і пачкою (12гр) желатину. Година в холодильнику і можна смакувати. Приємно і корисно.
|
|
Зарегистрирован: 17.07.2015 Посты: 1713 Откуда: "Сан-Франциско"(велике українське село)
|
 Вт апр 10, 2018 01:39
|

|
[quote="shpion"]На багато простіше їсти желатин. Я змішую пів літри молока з бананом, медом і пачкою (12гр) желатину. Година в холодильнику і можна смакувати. Приємно і корисно.[/quote] |#smile735| |#smile735| |#smile735| А по 30 присиданий утром,днем и вечером не пробовали?(инвалидов не касается,это я про Сашка |#smile805| ,он в курсе и ругаться не будет_) |#smile807|
_________________ Расскажи мне,"Кто я?" и мне станет ясно,"Кто ты"...
|
|
|
 Вт апр 10, 2018 08:10
|

|
що за смішки? Це ж калоген, який постійно потрібен для суглобів. А як відомо, з роками його виробляється все менше й менше.
що за смішки? Це ж калоген, який постійно потрібен для суглобів. А як відомо, з роками його виробляється все менше й менше.
|
|
|
 Вт апр 10, 2018 08:49
|

|
shpion писал(а):що за смішки? Це ж калоген, який постійно потрібен для суглобів. А як відомо, з роками його виробляється все менше й менше.
То не смішки .gif) Мабуть, в Олекси просто вже СКС
[quote="shpion"]що за смішки? Це ж калоген, який постійно потрібен для суглобів. А як відомо, з роками його виробляється все менше й менше.[/quote] То не смішки |#smile805| Мабуть, в Олекси просто вже СКС |#smile603|
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
|
|