Автор |
Зарегистрирован: 04.02.2010 Посты: 3528 Откуда: Україна, Івано-Франківськ
|
 Вс фев 19, 2017 10:27
|

|
а ні на в. Сивуля, а ні на в.В.Братківська я не бачив стовпів з табличками які були раніше, можливо вони лежать під фірном, можливо вже немає зовсім...
------------------------------------
а ні на в. Сивуля, а ні на в.В.Братківська я не бачив стовпів з табличками які були раніше, можливо вони лежать під фірном, можливо вже немає зовсім...
|
|
|
 Пн фев 20, 2017 13:05
|

|
На Боржаві: Підйомник-Гимба - зламані таблички Магура - стовп погнуло Між Магурою та ВВ й на ВВ на стовпах нема даху  
На Боржаві: Підйомник-Гимба - зламані таблички Магура - стовп погнуло Між Магурою та ВВ й на ВВ на стовпах нема даху [img]http://eurotourist.club/img/forum/8387588701.jpg[/img]
[img]http://eurotourist.club/img/forum/9887588702.jpg[/img]
[img]http://eurotourist.club/img/forum/1487588703.jpg[/img]
|
|
|
 Пн фев 27, 2017 20:04
|

|
 Магура, 26.02.2017
[img]http://eurotourist.club/img/forum/6588218640.jpg[/img] Магура, 26.02.2017
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
|
|
|
 Пн фев 27, 2017 22:29
|

|
Андрюха стр писал(а): Магура, 26.02.2017
кожного разу оббиваю-обламую ту красу ... треба зробити акцію - познімати дашки ...
[quote="Андрюха стр"] Магура, 26.02.2017[/quote] кожного разу оббиваю-обламую ту красу ... треба зробити акцію - познімати дашки ...
_________________ удача выбирает победителей , а неудача херачит всех без разбора ...
|
|
|
 Ср мар 01, 2017 09:19
|

|
mikha1928 писал(а):Андрюха стр писал(а): Магура, 26.02.2017
кожного разу оббиваю-обламую ту красу ... треба зробити акцію - познімати дашки ...
По ідеї їх знімають, так як то була не вдалий досвід
[quote="mikha1928"][quote="Андрюха стр"] Магура, 26.02.2017[/quote] кожного разу оббиваю-обламую ту красу ... треба зробити акцію - познімати дашки ...[/quote]
По ідеї їх знімають, так як то була не вдалий досвід
_________________ раніше на форумі числився як "джек"
|
|
|
 Пн мар 06, 2017 14:11
|

|
На Петросі стовп вивернули, наразі стоїть прихилений до каплички
На Петросі стовп вивернули, наразі стоїть прихилений до каплички
|
|
|
 Чт апр 20, 2017 10:58
|

|
не знаю чи актуальна ще ця тема...але кидаю :  на знаку у бік пол.Чуфрова здерто НАВМИСНО фарбу, сам знак відірвано таким чином, щоб він вказував у інший бік...я знак перев*язав шнуром так щоб можна було користати(ін-фа ще трошки видна на ньому)(на фото не видно бо я це зробив після фотографування) і поправив стовб щоб напрямки співпадали...  на цьому знаку також дряпали фарбу, зрозуміло що це зробили місцеві(несподобалось як англійською написано) на самому хребтику Косарище-Степанський і аж до долини Чорного Черемоша(до дороги-перехрестя Красник-Бистрець-Н.Дземброня) я помітив аж 6 маркерів на протязі 4 км, на трьох розвилках знакування відсутнє і я тіпа "матьорий" змушений був доставати мапу, смартфон(новігатор) і дивитись як останній ботан куди мені звертати...
не знаю чи актуальна ще ця тема...але кидаю : [img]http://eurotourist.club/img/forum/4292678158.jpg[/img]
на знаку у бік пол.Чуфрова здерто НАВМИСНО фарбу, сам знак відірвано таким чином, щоб він вказував у інший бік...я знак перев*язав шнуром так щоб можна було користати(ін-фа ще трошки видна на ньому)(на фото не видно бо я це зробив після фотографування) і поправив стовб щоб напрямки співпадали... [img]http://eurotourist.club/img/forum/3292678374.jpg[/img] на цьому знаку також дряпали фарбу, зрозуміло що це зробили місцеві(несподобалось як англійською написано) на самому хребтику Косарище-Степанський і аж до долини Чорного Черемоша(до дороги-перехрестя Красник-Бистрець-Н.Дземброня) я помітив аж 6 маркерів на протязі 4 км, на трьох розвилках знакування відсутнє і я тіпа "матьорий" змушений був доставати мапу, смартфон(новігатор) і дивитись як останній ботан куди мені звертати...
|
|
|
 Чт апр 20, 2017 11:03
|

|
доречі : ВЕСЬ маршрут "Мунчел(траверс+райтшток)-пол.Чуфрова-Косарище-Степанський-долина ЧЧ(перехрестя)" прочищений бензопилою і дуже ретельно та якісно, приблизно три роки тому, єдиний завал - свіжий, цього річний, та обійти його не було складно...
доречі : ВЕСЬ маршрут "Мунчел(траверс+райтшток)-пол.Чуфрова-Косарище-Степанський-долина ЧЧ(перехрестя)" прочищений бензопилою і дуже ретельно та якісно, приблизно три роки тому, єдиний завал - свіжий, цього річний, та обійти його не було складно...[img]http://eurotourist.club/img/forum/4292678996.jpg[/img]
|
|
|
 Ср апр 26, 2017 12:36
|

|
Бело-синяя маркировка от водопада Воеводин на г. Руна-Плай. Вдоль самого ручья метки целые. Там, где маршрут уходит на подъем нужна стрелка. Первые же марки на склоне кем-то повреждены и из-за этого плохо видны снизу. Со стороны спуска марки целые. Дальше по маршруту все нормально.
Бело-синяя маркировка от водопада Воеводин на г. Руна-Плай. Вдоль самого ручья метки целые. Там, где маршрут уходит на подъем нужна стрелка. [b]Первые же марки на склоне кем-то повреждены и из-за этого плохо видны снизу.[/b] [img]http://eurotourist.club/img/forum/7593202590.jpg[/img] Со стороны спуска марки целые. Дальше по маршруту все нормально.
|
|
|
 Ср апр 26, 2017 15:38
|

|
Стрілка була - я на тому повороті спеціально ставив багато знаків, навіть зайвих. Але комусь цей маршрут мабуть заважає - можливо мисливцям. Їхати туди найближчі роки щоб відновлювати ці знаки я не буду - і так це була моя приватна ініціатива і робилось власним коштом (тільки дорога в 2 сторони >500 км автомобілем). Тому будемо чекати поки підростуть нові місцеві волонтери
Стрілка була - я на тому повороті спеціально ставив багато знаків, навіть зайвих. Але комусь цей маршрут мабуть заважає - можливо мисливцям. Їхати туди найближчі роки щоб відновлювати ці знаки я не буду - і так це була моя приватна ініціатива і робилось власним коштом (тільки дорога в 2 сторони >500 км автомобілем). Тому будемо чекати поки підростуть нові місцеві волонтери |#smile805|
|
|
|
 Ср апр 26, 2017 20:28
|

|
 Отметил на скриншоте поворот, чтобы понимать, что мы имеем в виду одно и то же место. По треку видно, что наша группа его "пролетела", а потом, как пропали марки, вернулись к последней увиденной. Никаких стрелок, указывающих на подъем, там нет. Первые марки на самом склоне, как я писал раньше, повреждены. Информация для тех, кто собирается пройтись по этому маршруту от Воеводина на Руну: в принципе, тропа на склоне легко читается, вначале будет серпантин (это старый маршрут, на деревьях встречается зеленая маркировка). Главное попасть на начало тропы, координаты N48°47,1080', E22°50,6487'
[img]http://eurotourist.club/img/forum/3493230587.jpg[/img] Отметил на скриншоте поворот, чтобы понимать, что мы имеем в виду одно и то же место. По треку видно, что наша группа его "пролетела", а потом, как пропали марки, вернулись к последней увиденной. Никаких стрелок, указывающих на подъем, там нет. Первые марки на самом склоне, как я писал раньше, повреждены.
Информация для тех, кто собирается пройтись по этому маршруту от Воеводина на Руну: в принципе, тропа на склоне легко читается, вначале будет серпантин (это старый маршрут, на деревьях встречается зеленая маркировка). Главное попасть на начало тропы, координаты N48°47,1080', E22°50,6487'
|
|
|
 Ср апр 26, 2017 22:49
|

|
Я займаюсь маркуванням від 2001 року і такі повороти не пропускаю - дуже добре памятаю що ставив її!!! Стрілку могли повністю знищити, а не тільки поцарапати! Я мав випадки, коли знаки просто замазували землею через 10 хв після того як я їх поставив і я не міг зрозуміти куди подівся знак Не часті зелені мазки фарбою на деревах поставили за пару тижнів перед тим, як я робив нормальне маркування!
Я займаюсь маркуванням від 2001 року і такі повороти не пропускаю - дуже добре памятаю що ставив її!!! Стрілку могли повністю знищити, а не тільки поцарапати! Я мав випадки, коли знаки просто замазували землею через 10 хв після того як я їх поставив і я не міг зрозуміти куди подівся знак |#smile805| Не часті зелені мазки фарбою на деревах поставили за пару тижнів перед тим, як я робив нормальне маркування!
|
|
|
 Вс апр 30, 2017 18:42
|

|
у абсолютно недоречному місці появилась отака "марка" :  марка пригвинчена на стежці до Чорного Горба в бік Поганця...ми з Брошнівським вирішили поки що не чіпати її...
у абсолютно недоречному місці появилась отака "марка" :
[img]http://eurotourist.club/img/forum/2593570419.jpg[/img]
марка пригвинчена на стежці до Чорного Горба в бік Поганця...ми з Брошнівським вирішили поки що не чіпати її...
|
|
|
 Вс апр 30, 2017 18:50
|

|
сашко писал(а):у абсолютно недоречному місці появилась отака "марка" :  марка пригвинчена на стежці до Чорного Горба в бік Поганця...ми з Брошнівським вирішили поки що не чіпати її...
На диво, початок цього маршруту прочищений, бо ще минулої осені там була активна вирубка з відповідними наслідками-бардаком. Планую найближчим часом (02.05-одноденка, або в наступні вихідні-на кілька днів) то подивитися, перейтися. І- з пол.Яворова Кичера мабуть місцевими вуркаганами зірваеа табличка з вказівником 90-градусного повороту червоного маршруту (Горган Вишк.- Свіча). Таблиця забита нижче по старому кордону в ялинку-не зміг сьогодні витягти. І падав мокрий сніг )))
[quote="сашко"]у абсолютно недоречному місці появилась отака "марка" :
марка пригвинчена на стежці до Чорного Горба в бік Поганця...ми з Брошнівським вирішили поки що не чіпати її...[/quote] На диво, початок цього маршруту прочищений, бо ще минулої осені там була активна вирубка з відповідними наслідками-бардаком. Планую найближчим часом (02.05-одноденка, або в наступні вихідні-на кілька днів) то подивитися, перейтися. І- з пол.Яворова Кичера мабуть місцевими вуркаганами зірваеа табличка з вказівником 90-градусного повороту червоного маршруту (Горган Вишк.- Свіча). Таблиця [b]забита[/b] нижче по старому кордону в ялинку-не зміг сьогодні витягти. І падав мокрий сніг )))
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
|
|
|
 Вс апр 30, 2017 19:57
|

|
Скоріш за все якийсь польський активіст ставить поодинокі таблички на старій вітці СКТШ, яка показана на мапах WIG. В четвер бачив таку саму (тільки одну) коли йшов старою віткою СКТШ зі Славська на Високий Верх. Але може задумали якусь велику мандрівку і де-не-де ставлять такі таблички.
Скоріш за все якийсь польський активіст ставить поодинокі таблички на старій вітці СКТШ, яка показана на мапах WIG. В четвер бачив таку саму (тільки одну) коли йшов старою віткою СКТШ зі Славська на Високий Верх. Але може задумали якусь велику мандрівку і де-не-де ставлять такі таблички.
|
|