Карпати. Календар 2013 від фундації "Карпатські стежки". На календарних листах окрім основних фото поміщені історичні світлини відновлення будиночків, екоакції, маркування, встановлення вказівників та інфощитів: http://www.stezhky.org.ua/?m0prm=54&m1prm=169&entry=0 про календар тут: http://www.stezhky.org.ua/?&showItem=106
_________________ JNX & RMP под заказ Order tracker
Вже третій рік поспіль Громадська організація Івано-Франківська регіональна фундація "Карпатські стежки" видає календар. Світлини для календаря були надані членами фундації, а менші фото відображають діяльність організації на протязі року, про що також написано в тексті на останній сторінці.
Серед волонтерів та членів фундації є багато форумчан. Може хтось себе знайде на світлинах а може хтось просто хоче мати на стіні фото з добрими справами
Календар на 2013 рік можна буде придбати за минулорічною ціною 40-45 грн. Ціна залежить від кількості замовлень, так як частину тиражу необхідно роздати партнерським організаціям. Календар буде видрукувано з якісних матеріалів фотодруком (подібно до попередніх) і матиме формат А3 (297х420).
Замовлення приймаються на мейла gorgany (at) ukr.net
Вже третій рік поспіль [b]Громадська організація Івано-Франківська регіональна фундація "Карпатські стежки" [/b] видає календар. Світлини для календаря були надані членами фундації, а менші фото відображають діяльність організації на протязі року, про що також написано в тексті на останній сторінці.
Серед волонтерів та членів фундації є багато [i]форумчан[/i]. Може хтось себе знайде на світлинах :wink: а може хтось просто хоче мати на стіні фото з добрими справами :!:
[quote]Календар на 2013 рік можна буде придбати за минулорічною ціною 40-45 грн. Ціна залежить від кількості замовлень, так як частину тиражу необхідно роздати партнерським організаціям. Календар буде видрукувано з якісних матеріалів фотодруком (подібно до попередніх) і матиме формат А3 (297х420).
Замовлення приймаються на мейла gorgany (at) ukr.net[/quote]
Буду купляв багато. Бо то є сильна штука. Кожного разу коли хочу відволіктись від справ, гляну на стіну і телепортуюсь в гори..Це Вам не фотки на стіні вкантактє))
Буду купляв багато. Бо то є сильна штука. Кожного разу коли хочу відволіктись від справ, гляну на стіну і телепортуюсь в гори..Це Вам не фотки на стіні вкантактє))
Превьюшка буде в понеділок, коли я доберуся до свого ноута Кому не терпиться можете мені в приват кидати кому скільки календарів відкладати. Цього року календар буде коштувати 35 грн. Всім гарних вихідних.
Превьюшка буде в понеділок, коли я доберуся до свого ноута :wink: Кому не терпиться можете мені в приват кидати кому скільки календарів відкладати. Цього року календар буде коштувати 35 грн. Всім гарних вихідних.
_________________ "Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта"
("Понедельник начинается в субботу" Аркадий и Борис Стругацкие )
_________________ "Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта"
("Понедельник начинается в субботу" Аркадий и Борис Стругацкие )
Календарі здали в друк, за кілька днів їх можна буде придбати. Замовили багато, має всім вистачити. Львів"янам звертатися до Ymka, франківцям до Losth. Жителям інших міст писати мені в приват, відправляємо новою поштою за рахунок отримувача. Вартість 1 календаря - 35 грн, формат А3, друк двостороній. Превьюшка нижче.
Календарі здали в друк, за кілька днів їх можна буде придбати. Замовили багато, має всім вистачити. Львів"янам звертатися до Ymka, франківцям до Losth. Жителям інших міст писати мені в приват, відправляємо новою поштою за рахунок отримувача. Вартість 1 календаря - 35 грн, формат А3, друк двостороній. Превьюшка нижче.
Шановні львів"яни. Прошу всіх, хто хоче календарі, написати сьогодні до вечора (00:00) в "лічку". Завтра календарів у Львові (крім тих, хто зі мною зідзвонювався-списувався) вже не буде.
Шановні львів"яни. Прошу всіх, хто хоче календарі, написати сьогодні до вечора (00:00) в "лічку". Завтра календарів у Львові (крім тих, хто зі мною зідзвонювався-списувався) вже не буде.
Календарі всім вчора відправили, номера ТТН отримаєте в приват.
Для київлян, які ще не замовили є можливість забрати календарі самовивозом в суботу 10-11 година ранку в готелі Либідь або в 16:30-17:00 на центральному вокзалі. Можете зголоситися між собою і когось одного відрядити. Для цього треба до 18 год сьогодні написати Ymka скільки брати календарів.
Календарі всім вчора відправили, номера ТТН отримаєте в приват.
Для київлян, які ще не замовили є можливість забрати календарі самовивозом в суботу 10-11 година ранку в готелі Либідь або в 16:30-17:00 на центральному вокзалі. Можете зголоситися між собою і когось одного відрядити. Для цього треба до 18 год сьогодні написати [b]Ymka[/b] скільки брати календарів.
На папері зекономили. Календар вийшов неправильним, незручним. Місяці лягли по обидва боки листа, для такого формату це робити не слід. ______________________________________________________ 1. Зате календар вийшов дешевшим 2. А мені подобається на вкус и цвет.. 3. Може й так
На другий раз всі побажання врахуємо
На папері зекономили. Календар вийшов неправильним, незручним. Місяці лягли по обидва боки листа, для такого формату це робити не слід. ______________________________________________________ 1. Зате календар вийшов дешевшим 2. А мені подобається на вкус и цвет.. 3. Може й так
А мне кажется, что такой вариант - с двухсторонней печатью, даже лучше, чем односторонней. Календарь тоньше, какая разница, напечатано что-то с обратной стороны или нет, если бумага достаточно плотная и не просвечивается рисунок с другой стороны? А если это еще и вопрос экономичности, то лучше так, чем заплатить дороже, и по-сути не видеть, что он односторонний. Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.
А мне кажется, что такой вариант - с двухсторонней печатью, даже лучше, чем односторонней. Календарь тоньше, какая разница, напечатано что-то с обратной стороны или нет, если бумага достаточно плотная и не просвечивается рисунок с другой стороны? А если это еще и вопрос экономичности, то лучше так, чем заплатить дороже, и по-сути не видеть, что он односторонний. Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.
Евгений 2012 писал(а):А мне кажется, что такой вариант - с двухсторонней печатью, даже лучше, чем односторонней. Календарь тоньше, какая разница, напечатано что-то с обратной стороны или нет, если бумага достаточно плотная и не просвечивается рисунок с другой стороны? А если это еще и вопрос экономичности, то лучше так, чем заплатить дороже, и по-сути не видеть, что он односторонний. Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.
Підтримую. Зважаючи що перевернути сторінку треба один раз в місяць, не бачу в цьому проблем. Тому перераховані недоліки, для одних - лише видима верхівка айсберга, а для тих хто його, уточню, цього року робив, айсберг видно повністю.
[quote="Евгений 2012"]А мне кажется, что такой вариант - с двухсторонней печатью, даже лучше, чем односторонней. Календарь тоньше, какая разница, напечатано что-то с обратной стороны или нет, если бумага достаточно плотная и не просвечивается рисунок с другой стороны? А если это еще и вопрос экономичности, то лучше так, чем заплатить дороже, и по-сути не видеть, что он односторонний. Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.[/quote]
Підтримую. Зважаючи що перевернути сторінку треба один раз в місяць, не бачу в цьому проблем. Тому перераховані недоліки, для одних - лише видима верхівка айсберга, а для тих хто його, уточню, цього року робив, айсберг видно повністю. :wink:
Ymka писал(а):На папері зекономили. Календар вийшов неправильним, незручним. Місяці лягли по обидва боки листа, для такого формату це робити не слід. ______________________________________________________ 1. Зате календар вийшов дешевшим 2. А мені подобається на вкус и цвет.. 3. Може й так
На другий раз всі побажання врахуємо
Вітаю всіх з наставшим Новим Роком. Моя думка (і не більше): 1. Дешевшим на скільки? На 5 гривен??? Сумнівний виграш! 2. Навіщо придумувати велосипед? Такий немалий, настінний, перекидний формат календаря це трошки більше ніж якийсь звичайний кишеньковий чи настільний календар... Дозволю си процитувати:
Treker писал(а):Буду купляв багато. Бо то є сильна штука. Кожного разу коли хочу відволіктись від справ, гляну на стіну і телепортуюсь в гори..Це Вам не фотки на стіні вкантактє))
Ні, якщо ходити з ним по горам, нема питань, економпринцип "два в одному" збережено. Вчерака навідали мене на роботі мої друзяки-поціновувачі. Похвалився їм. Один почав гортати, перекинув лист, глянув, розвернув на 180 по вертикальній вісі, оцінив, знову перегорнув і... опа, каже брак- місяць повторився ...
Евгений 2012 писал(а):... Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.
Я то си думаю, як то усі до цього двохстороннього ноу-хау такими календарами століттями користувалися... ----------------------------- А ще я знаю людей, котрі світлини з наших календарів вирізує і обрамляє в рамки, ну то їм тепер зовсім не дешево вийде таке задоволення
[quote="Ymka"]На папері зекономили. Календар вийшов неправильним, незручним. Місяці лягли по обидва боки листа, для такого формату це робити не слід. ______________________________________________________ 1. Зате календар вийшов дешевшим 2. А мені подобається на вкус и цвет.. 3. Може й так
На другий раз всі побажання врахуємо[/quote] Вітаю всіх з наставшим Новим Роком. Моя думка (і не більше): 1. Дешевшим на скільки? На 5 гривен??? Сумнівний виграш! 2. Навіщо придумувати велосипед? Такий [b]немалий[/b], [b]настінний[/b], [b]перекидний [/b] формат календаря це трошки більше ніж якийсь звичайний кишеньковий чи настільний календар... Дозволю си процитувати: [quote="Treker"]Буду купляв багато. Бо то є сильна штука. Кожного разу коли хочу відволіктись від справ, гляну на стіну і телепортуюсь в гори..Це Вам не фотки на стіні вкантактє))[/quote] Ні, якщо ходити з ним по горам, нема питань, економпринцип "два в одному" збережено. Вчерака навідали мене на роботі мої друзяки-поціновувачі. Похвалився їм. Один почав гортати, перекинув лист, глянув, розвернув на 180 по вертикальній вісі, оцінив, знову перегорнув і... опа, каже брак- місяць повторився :)...
[quote="Евгений 2012"]... Напечатай его односторонним, получилось бы сомнительное преимущество, которым неизвестно как пользоваться.[/quote] Я то си думаю, як то усі до цього двохстороннього ноу-хау такими календарами століттями користувалися... ----------------------------- А ще я знаю людей, котрі світлини з наших календарів вирізує і обрамляє в рамки, ну то їм тепер зовсім не дешево вийде таке задоволення
_________________ JNX & RMP под заказ Order tracker
Календар гарний ! Дякую Юркові))) В чомусь може Ed_ua і правий,але календар всерівно гарний! І Романа хотів "підправити" календар тре перегортати(листок) один раз на два місяці-а це вдвічі менш проблематично! Всіх з новим роком та різдвяними святами!
Календар гарний ! Дякую Юркові))) :wink: В чомусь може Ed_ua і правий,але календар всерівно гарний! І Романа хотів "підправити" календар тре перегортати(листок) один раз на два місяці-а це вдвічі менш проблематично! :wink: Всіх з новим роком та різдвяними святами!
Шановні друзі. На жаль, календарі закінчились. Цього року ми надрукували їх більше ніж коли-небудь, що означає зростання популярності даної ініціативи. Прошу писати сюди, якщо хтось ще їх бажає. При досягненні попиту у 50 екз. (наразі є 6), ми їх додрукуємо.
Шановні друзі. На жаль, календарі закінчились. Цього року ми надрукували їх більше ніж коли-небудь, що означає зростання популярності даної ініціативи. Прошу писати сюди, якщо хтось ще їх бажає. При досягненні попиту у 50 екз. (наразі є 6), ми їх додрукуємо.
Заплановано. Пропоную тут писати замовлення на календар, аби ми своєчасно всіх порахували і надрукували достатню кількість. Минулого року було найбільше за всі роки - 200 шт., але все одно не вистачило.
Заплановано. [s]Пропоную тут писати замовлення на календар,[/s] аби ми своєчасно всіх порахували і надрукували достатню кількість. Минулого року було найбільше за всі роки - 200 шт., але все одно не вистачило.
[color=#0000FF]По заказу календарей на 2015 г. пишите, пожалуйста, в новой теме: http://eurotourist.club/viewtopic.php?f=20&t=101420
+2 мені будь ласка! Тільки якось надійніше пакувати перед відправкою, можливо календарі між двума картонками класти, бо минулорічний дещо покоцаний по кутках прийшов
+2 мені будь ласка! Тільки якось надійніше пакувати перед відправкою, можливо календарі між двума картонками класти, бо минулорічний дещо покоцаний по кутках прийшов
_________________ Я никогда не бываю так занят, как в часы своего досуга. Цицерон Марк Тулий
Даної теми не стосується, але я про календар 2017,- чи має хто бажання та можливість розписати по місяцям що там зображено, бо вже прізвища фото повивчав, дякую наперед
Даної теми не стосується, але я про календар 2017,- чи має хто бажання та можливість розписати по місяцям що там зображено, бо вже прізвища фото повивчав, дякую наперед
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна