Так точно. Від погранців начальство просто вимагає доказів їх роботи. Крім того в них буде документ, на основі чого власне дають дозвіл. Бо е-мейл - це не доказ Цей листочок Ви віддасте на заставі, чим прискорите оформлення перепустки.
Хоча в мене в паспорті лежить стопка дозволів, і їх виконання так собі - наводть на роздуми... ------------------------------------
Так точно. Від погранців начальство просто вимагає доказів їх роботи. Крім того в них буде документ, на основі чого власне дають дозвіл. Бо е-мейл - це не доказ ;)
Цей листочок Ви віддасте на заставі, чим прискорите оформлення перепустки.
Хоча в мене в паспорті лежить стопка дозволів, і їх виконання так собі - наводть на роздуми...;)
Народ пользуйтесь только вариантом "Відіслати лист факсом".
На просторах инета есть емейл mpzvps@yandex.ruНЕ ПОЛЬЗУЙТЕСЬ им! Он предназначен только для общения с журналистами!!!
Группа воспользовавшаяся емейлом (встретили) ждала 6!!! часов пока пришло подтверждение. Все это время она торчала в Деловом.
Народ пользуйтесь только вариантом "Відіслати лист факсом".
На просторах инета есть емейл [i][b]mpzvps@yandex.ru[/b][/i] [b][u]НЕ ПОЛЬЗУЙТЕСЬ им[/u]![/b] Он предназначен только для общения с журналистами!!!
Группа воспользовавшаяся емейлом (встретили) ждала 6!!! часов пока пришло подтверждение. Все это время она торчала в Деловом.
_________________ Проект "Номерные маршруты горного Крыма"
Зависит от дежурного.
С уважением.
P.S. В ответ пришло подтверждение о получении письма. Все оперативно
[quote="MAG"]Народ пользуйтесь только вариантом "Відіслати лист факсом".[/quote]
Вчера отправлял письмо факсом (031-312-12-61), сегодня (добавилось людей) попросили отправить на e-mail: mukachevo_zagin@pvu.gov.ua.
Зависит от дежурного.
С уважением.
P.S. В ответ пришло подтверждение о получении письма. Все оперативно :)
_________________ Погода неуклонно улучшается
Последний раз редактировалось Cirsium Вт июн 19, 2012 16:16, всего редактировалось 1 раз.
Мы отправляли письмо по электронке, таким же способом нам ответили о разрешении. Но я через пару дней перезвонила по телефону и удостоверилась, передали ли наши данные в Ділове. На месте никаких трудностей не возникло.
Мы отправляли письмо по электронке, таким же способом нам ответили о разрешении. Но я через пару дней перезвонила по телефону и удостоверилась, передали ли наши данные в Ділове. На месте никаких трудностей не возникло.
Підкажіть, будь ласка, чи є можливість зареєструватись безпосередньо в Діловому?
Бо щось через електронку затягують: відправив листа, прийшов звіт "про прочитання". Через тиждень дзвоню спитатись шо й до чого, а в них ще заява недоступна.
Підкажіть, будь ласка, чи є можливість зареєструватись безпосередньо в Діловому?
Бо щось через електронку затягують: відправив листа, прийшов звіт "про прочитання". Через тиждень дзвоню спитатись шо й до чого, а в них ще заява недоступна.
Відправ факсом і не мороч яйця. І через день перепитай чи отримали. Бо в Діловому тебе спитають: "Ти географію вчив? Тоді дорогу додому знайдеш". Можє й так би пролізли, але зараз не зима - погранці по кордону час від часу шастають.
Відправ факсом і не мороч яйця. І через день перепитай чи отримали. Бо в Діловому тебе спитають: "Ти географію вчив? Тоді дорогу додому знайдеш". Можє й так би пролізли, але зараз не зима - погранці по кордону час від часу шастають.
Так не конче популярна тота штука факс....так би може й відправив. Просто думав, що в Діловому теж можна оформити документ - ховатись від прикордонників я ж не збирався.
Так не конче популярна тота штука факс....так би може й відправив. Просто думав, що в Діловому теж можна оформити документ - ховатись від прикордонників я ж не збирався.
mikha1928 писал(а):вітаю Шановні.... вчора мені повіли , що в Шибеному вже не реєстрація а вимагають дозвіл як в Діловому..... наскільки то є правда???
То є чистої води правда. Там завжди вимагали дозвіл для перебування в прикордонній зоні. Інша річ, якщо ваш маршрут не стосується кордону (наприклад сходження на ПІЧ) , тоді реєстрація.
[quote="mikha1928"]вітаю Шановні.... вчора мені повіли , що в Шибеному вже не реєстрація а вимагають дозвіл як в Діловому..... наскільки то є правда???[/quote]
То є чистої води правда. Там завжди вимагали дозвіл для перебування в прикордонній зоні. Інша річ, якщо ваш маршрут не стосується кордону (наприклад сходження на ПІЧ) , тоді реєстрація.
_________________ JNX & RMP под заказ Order tracker
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна