Losth писал(а):Класне відео!!! Відірвались по повній
П.С. Тепер ми знаємо, хто на Гичі насвинячив і куди зник паркан )))) Жартую)
Та отож бо й воно, Юрко, якомусь кАзлу було впадло пройти 20 метрів у ліс і звалити сухостій - замість паркан ламати. ушльопкі... До речі коли ми прийшли о першій ночі з мокрими шкарами, відігрілись завдяки тому, що добрі люди лишили після себе трохи дров. Дякую тим добрим людям, після яких ми зайшли туди 13 січня! Відповідно ми покидаючи Гичу теж лишили після себе дрова, аби теж було комусь тепло)
[quote="Losth"]Класне відео!!! Відірвались по повній
П.С. Тепер ми знаємо, хто на Гичі насвинячив і куди зник паркан )))) Жартую)[/quote]
Та отож бо й воно, Юрко, якомусь кАзлу було впадло пройти 20 метрів у ліс і звалити сухостій - замість паркан ламати. ушльопкі... До речі коли ми прийшли о першій ночі з мокрими шкарами, відігрілись завдяки тому, що добрі люди лишили після себе трохи дров. Дякую тим добрим людям, після яких ми зайшли туди 13 січня! Відповідно ми покидаючи Гичу теж лишили після себе дрова, аби теж було комусь тепло)
я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...
я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...
Прикарпаття, Прут, 3,6 кг вибухівки і 5 небезпечних місць на Пруті були підірвані піротехніками МНС, отже МОЖНА ГОЛОВОЮ ПРАЦЮВАТИ а не жопом....
як у воду дивився ! тільки що попалось на очі : http://kurs.if.ua/news/prykarpatski_pirotehniky_pidryvaly_prut_shchob_unyknuty_skupchen_lodu_50003.html
Прикарпаття, Прут, 3,6 кг вибухівки і 5 небезпечних місць на Пруті були підірвані піротехніками МНС, отже МОЖНА ГОЛОВОЮ ПРАЦЮВАТИ а не жопом....
сашко писал(а):я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...
[quote="сашко"]я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...[/quote] Ну чому, також дружать з головою: http://irshavanews.in.ua/novini/4695-zyavilos-vidovischne-vdeo-pdrivu-lodovogo-zatoru.html
В новинах є немало відео і як підривають теж, але коли отаке пливе суцільним потоком хіба щось допоможе? Хіба по кулемету на опори поставити. А "пизгєц" вони самі ж собі роками створюють, що правда, то правда. Хоча після децентралізації на чиєму утриманні ті мости?
В новинах є немало відео і як підривають теж, але коли отаке пливе суцільним потоком хіба щось допоможе? Хіба по кулемету на опори поставити. А "пизгєц" вони самі ж собі роками створюють, що правда, то правда. Хоча після децентралізації на чиєму утриманні ті мости?
сашко писал(а):я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...
на Прикарпатті підривали лід, на Закарпатті сьогодні та вчора ПРОБУВАЛИ підривати ЗАТОРИ з ЛЬОДУ, тобто "після драки кулаками махати дарма" - в них ніц не вийшло, це з новин які я дивився не пом*ятаю на якому каналі...
[quote="Ymka"][quote="сашко"]я завжди з критикою...характер...((( таке враження в мене, що жоден можновладець закарпаття не в змозі ані здогадатись закупити раз на рік сотню кг тротилу, ані (як що тротил десь є на сховищах МНС) підірвати перед мостами лід у той час, коли погодні сайти прогнозують відлигу після сильних морозів...чи то клепок не є, чи то деградація чиновників стрімко несеться до нуля...я вже не кажу про хоча б якісь спроби висаджувати молодняк на місцях вирубок, хоча б фіктивно, на дитячому рівні, з показухою та помпою...і на це немає нейроних зв*язків...але ж це не так багато коштує ! підозрюю що їм ВИГІДНО коли пизгєц у області...тоді це - злочин, кримінал...)))...[/quote] Ну чому, також дружать з головою: http://irshavanews.in.ua/novini/4695-zyavilos-vidovischne-vdeo-pdrivu-lodovogo-zatoru.html[/quote] на Прикарпатті підривали лід, на Закарпатті сьогодні та вчора ПРОБУВАЛИ підривати ЗАТОРИ з ЛЬОДУ, тобто "після драки кулаками махати дарма" - в них ніц не вийшло, це з новин які я дивився не пом*ятаю на якому каналі...
Сейчас этот форум просматривают: Google Adsense [Bot]
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна