Андрюха стр писал(а):Сашко, а якщо почати від хати "Під Молодою", зхід вниз до р.Росохан. Там- було (колись ) не дуже багато завалено. Зробити "Велике Яйко-Сивансько-Молодо-Аршицьке кільце". А потім- від Росохану-озера. А твою ідею- другим етапом- з початку жовтого маршр. від пол.Мшана. Транспорт буде 99,9%.
А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.
------------------------------------
[quote="Андрюха стр"] Сашко, а якщо почати від хати "Під Молодою", зхід вниз до р.Росохан. Там- було (колись |#smile612| ) не дуже багато завалено. Зробити "Велике Яйко-Сивансько-Молодо-Аршицьке кільце". А потім- від Росохану-озера. А твою ідею- другим етапом- з початку жовтого маршр. від пол.Мшана. |#smile739| |#smile735| Транспорт буде 99,9%. |#smile737|[/quote] А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.
стежки Молодої потребують окремого проекту: - ТТКС (Віктор Худяк) планує прочистку навколо Яйка Перегінського; це є у їхніх планах і можна узгодивши попередньо прийняти участь у сумістній акції ; - як що така відбудеться, то всі карти в руки : прорізати за два дні(а може і за один як що дві пили і 3-4 людини) Яйко і потім стежку що йде вниз на Росохан; - обидва р-ки навколо Молодої дуууууже довгі, їх пройти за один день - навряд чи можна без конкретного напрягу, а як що до прорізки - взагалі важкий та об*ємний проект, особливо проблемна ділянка у р-ні стежки на Піскаву, тут лісники(єгеря?) почали того року різку, а от чи закінчили - не знаю, завали були важкеньки;так само є два гарних завали навпроти висоти 1327, на розложистих місцях; - у планах ТТКС також підчистка маршруту з червоним м-ням від Круглої і через пол.Солотвинка(через Молоду), через масив Яйка і до пол.Мшана, доречно було би як би на той момент я вже прорізав ВІД пол.Мшана і до Росохана; -отже, цей проект потребує коретування та узгодження з Худяком;
стежки Молодої потребують окремого проекту: - ТТКС (Віктор Худяк) планує прочистку навколо Яйка Перегінського; це є у їхніх планах і можна узгодивши попередньо прийняти участь у сумістній акції ; - як що така відбудеться, то всі карти в руки : прорізати за два дні(а може і за один як що дві пили і 3-4 людини) Яйко і потім стежку що йде вниз на Росохан; - обидва р-ки навколо Молодої дуууууже довгі, їх пройти за один день - навряд чи можна без конкретного напрягу, а як що до прорізки - взагалі важкий та об*ємний проект, особливо проблемна ділянка у р-ні стежки на Піскаву, тут лісники(єгеря?) почали того року різку, а от чи закінчили - не знаю, завали були важкеньки;так само є два гарних завали навпроти висоти 1327, на розложистих місцях; - у планах ТТКС також підчистка маршруту з червоним м-ням від Круглої і через пол.Солотвинка(через Молоду), через масив Яйка і до пол.Мшана, доречно було би як би на той момент я вже прорізав ВІД пол.Мшана і до Росохана; -отже, цей проект потребує коретування та узгодження з Худяком;
Losth писал(а):А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.
Юрку-ти про який райшток на Росохан? Якщо жовту стежку- то точно. А Сиванським північн.райштоком (тим, що зі сторони Аршиці) минулого літа йшов без проблем. Мав на увазі завали внизу тої стежки, що йде від хати під Молодою до річки Росохан і до лісовоз.дороги в сторону Аршиці з наступним переходом на Аршицю. Ну - нєт, так - нєт.
[quote="Losth"]А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.[/quote] Юрку-ти про який райшток на Росохан? Якщо жовту стежку- то точно. |#smile806| А Сиванським північн.райштоком (тим, що зі сторони Аршиці) минулого літа йшов без проблем. Мав на увазі завали внизу тої стежки, що йде від хати під Молодою до річки Росохан і до лісовоз.дороги в сторону Аршиці з наступним переходом на Аршицю. Ну - нєт, так - нєт. |#smile729|
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
Losth писал(а):А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.
Юрку-ти про який райшток на Росохан? Якщо жовту стежку- то точно. А Сиванським північн.райштоком (тим, що зі сторони Аршиці) минулого літа йшов без проблем. Мав на увазі завали внизу тої стежки, що йде від хати під Молодою до річки Росохан і до лісовоз.дороги в сторону Аршиці з наступним переходом на Аршицю. Ну - нєт, так - нєт.
Цей-цей.
А «Сиванський пн ртс» ― ти йшов без проблем?
[quote="Андрюха стр"][quote="Losth"]А райшток на Росохан хіба хтось чистив з 2007 року (він ще тоді був апасний)? Сивані (просто) райшток теж завалило років з 5 тому нівроку, що там зараз твориться ― бракує фантазії уявити.[/quote] Юрку-ти про який райшток на Росохан? Якщо жовту стежку- то точно. |#smile806| А Сиванським північн.райштоком (тим, що зі сторони Аршиці) минулого літа йшов без проблем. Мав на увазі завали внизу тої стежки, що йде від хати під Молодою до річки Росохан і до лісовоз.дороги в сторону Аршиці з наступним переходом на Аршицю. Ну - нєт, так - нєт. |#smile729|[/quote]
Losth писал(а):А «Сиванський пн ртс» ― ти йшов без проблем?
Я про ту ж стежину, що на верхньому фоті. Невеликі завали були внизу. А Сиванським пн ртс ))) йшлося нормально, тільки на полонинках стежка губилася (мало там ходють), трошки тре було шукати.
[quote="Losth"]А «Сиванський пн ртс» ― ти йшов без проблем?[/quote] Я про ту ж стежину, що на верхньому фоті. Невеликі завали були внизу. А Сиванським пн ртс ))) йшлося нормально, тільки на полонинках стежка губилася (мало там ходють), трошки тре було шукати.
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
Losth писал(а):А «Сиванський пн ртс» ― ти йшов без проблем?
Я про ту ж стежину, що на верхньому фоті. Невеликі завали були внизу. А Сиванським пн ртс ))) йшлося нормально, тільки на полонинках стежка губилася (мало там ходють), трошки тре було шукати.
нє, Андрію, Юрко показав р-к саме СИВАНІ а не Сивані Лолинської, це під Укерною полонинки що гублять р-к...а от р-к що Юрко показав, хтось говорив що заломлений вкрай...
[quote="Андрюха стр"][quote="Losth"]А «Сиванський пн ртс» ― ти йшов без проблем?[/quote] Я про ту ж стежину, що на верхньому фоті. Невеликі завали були внизу. А Сиванським пн ртс ))) йшлося нормально, тільки на полонинках стежка губилася (мало там ходють), трошки тре було шукати.[/quote] нє, Андрію, Юрко показав р-к саме СИВАНІ а не Сивані Лолинської, це під Укерною полонинки що гублять р-к...а от р-к що Юрко показав, хтось говорив що заломлений вкрай...
В не очень далёком будущем хотелось бы пройти траверс Аршицы по жёлтому маршруту. В одном бложике прочитал, что там сейчас полно завалов. Это правда? Какова актуальная обстановка? Этот маршрут чистился / будет чиститься?
В не очень далёком будущем хотелось бы пройти траверс Аршицы по жёлтому маршруту. В одном бложике прочитал, что там сейчас полно завалов. Это правда? Какова актуальная обстановка? Этот маршрут чистился / будет чиститься?
Alex_1987 писал(а):В не очень далёком будущем хотелось бы пройти траверс Аршицы по жёлтому маршруту. В одном бложике прочитал, что там сейчас полно завалов. Это правда? Какова актуальная обстановка? Этот маршрут чистился / будет чиститься?
Александр,читайте внимательней посты Сашка про райштоки(ветка"Карпатськи стежки",стр.6,пост от 20.10.17г.).Он и другие здоровье там свое оставляют для нас.Указаный Вами райшток почищен от завалов.Пользуйтесь.
[quote="Alex_1987"]В не очень далёком будущем хотелось бы пройти траверс Аршицы по жёлтому маршруту. В одном бложике прочитал, что там сейчас полно завалов. Это правда? Какова актуальная обстановка? Этот маршрут чистился / будет чиститься?[/quote] Александр,читайте внимательней посты [b]Сашка[/b] про райштоки(ветка"Карпатськи стежки",стр.6,пост от 20.10.17г.).Он и другие здоровье там свое оставляют для нас.Указаный Вами райшток почищен от завалов.Пользуйтесь. |#smile807|
_________________ Расскажи мне,"Кто я?" и мне станет ясно,"Кто ты"...
Благодарю за детальную ссылку - прочёл. Отдельная благодарность Сашку Единственно хотел бы уточнить, пост от 20.10, но неясно, когда именно чистился траверс Аршицы. Комментарии к бложеку, что я имел ввиду: http://propohody.com/hike10-ua/ - сделаны очевидно после 10.05.17 (к сожалению, точная дата не указана), в нескольких из них упоминаются серьёзные завалы. Чистка была не так давно, после тех комментов, я правильно понял?
Благодарю за детальную ссылку - прочёл. Отдельная благодарность [b]Сашку [/b] |#smile746| Единственно хотел бы уточнить, пост от 20.10, но неясно, когда именно чистился траверс Аршицы. Комментарии к бложеку, что я имел ввиду: http://propohody.com/hike10-ua/ - сделаны очевидно после 10.05.17 (к сожалению, точная дата не указана), в нескольких из них упоминаются серьёзные завалы. Чистка была не так давно, после тех комментов, я правильно понял?
Alex_1987 писал(а):Благодарю за детальную ссылку - прочёл. Отдельная благодарность Сашку Единственно хотел бы уточнить, пост от 20.10, но неясно, когда именно чистился траверс Аршицы. Комментарии к бложеку, что я имел ввиду: http://propohody.com/hike10-ua/ - сделаны очевидно после 10.05.17 (к сожалению, точная дата не указана), в нескольких из них упоминаются серьёзные завалы. Чистка была не так давно, после тех комментов, я правильно понял?
Ну не ленись почитать всю ветку,а потом задавать вопросы Та же ветка,3-я стр.,его же пост от 1.09.17г.
[quote="Alex_1987"]Благодарю за детальную ссылку - прочёл. Отдельная благодарность [b]Сашку [/b] |#smile746| Единственно хотел бы уточнить, пост от 20.10, но неясно, когда именно чистился траверс Аршицы. Комментарии к бложеку, что я имел ввиду: http://propohody.com/hike10-ua/ - сделаны очевидно после 10.05.17 (к сожалению, точная дата не указана), в нескольких из них упоминаются серьёзные завалы. Чистка была не так давно, после тех комментов, я правильно понял?[/quote] |#smile735| Ну не ленись почитать всю ветку,а потом задавать вопросы |#smile766| Та же ветка,3-я стр.,его же пост от 1.09.17г.
Алексей, "вся ветка" - это 7 длиннющих полотен текста + фото. Причём, тема НЕ специализированная. Ничего удивительного, что про райшток на Аршице я спрашиваю в теме про Аршицу, а не берусь перечитывать всю историю форума за последние несколько месяцев. Простой ссылки на тему с указанием постов (что Вы и сделали) было бы вполне достаточно без отсылок типа "Читай форум, ламер! ". С уважением
Благодарю.
Алексей, "вся ветка" - это 7 длиннющих полотен текста + фото. Причём, тема НЕ специализированная. Ничего удивительного, что про райшток на Аршице я спрашиваю в теме про Аршицу, а не берусь перечитывать всю историю форума за последние несколько месяцев. Простой ссылки на тему с указанием постов (что Вы и сделали) было бы вполне достаточно без отсылок типа "Читай форум, ламер! |#smile766|". С уважением
Хорошо Прости,если обидел.Но,раз Ты планируешь идти в те края,то почитай,чем там люди занимались весь этот сезон .И,соответственно,скооректируешь свой маршрут.Там много интересной инфы есть.Кстати,если поход в этом году планируешь-это одно,а после зимы-это другое.Сегодня вот шквальный ветер по всему региону Карпат.Думаю,что завалов по прибавится.
Хорошо Прости,если обидел.Но,раз Ты планируешь идти в те края,то почитай,чем там люди занимались весь этот сезон .И,соответственно,скооректируешь свой маршрут.Там много интересной инфы есть.Кстати,если поход в этом году планируешь-это одно,а после зимы-это другое.Сегодня вот шквальный ветер по всему региону Карпат.Думаю,что завалов по прибавится.
Наверно, прибавится... Но меня радует, что прошлые почищены. А то неделю назад спускался с Шесы в Ясиня, так там не только до села навалено, но ещё и в самом присёлке. Полагал, что на горганских траверсах может быть значительно хуже.
Хочу ещё в этом сезоне сходить, но не уверен, успею ли до зимы.
Я слежу за карпатской веткой, но абсолютно все темы не читаю. Форум ведь для того и создан, чтоб при запросе в профильной ветке дать ссылку на нужную информацию. Перепечатывать посты по 100 раз, конечно, не нужно - ссылки достаточно. Но и посылать всех "туда, не знаю куда" читать "то, не знаю что", а по факту "всё", тоже нехорошо. Peace.
Наверно, прибавится... Но меня радует, что прошлые почищены. А то неделю назад спускался с Шесы в Ясиня, так там не только до села навалено, но ещё и в самом присёлке. Полагал, что на горганских траверсах может быть значительно хуже.
Хочу ещё в этом сезоне сходить, но не уверен, успею ли до зимы.
Я слежу за карпатской веткой, но абсолютно все темы не читаю. Форум ведь для того и создан, чтоб при запросе в профильной ветке дать ссылку на нужную информацию. Перепечатывать посты по 100 раз, конечно, не нужно - ссылки достаточно. Но и посылать всех "туда, не знаю куда" читать "то, не знаю что", а по факту "всё", тоже нехорошо. Peace.
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна