З цим згоден - надто багатолюдне місце. Його так розкрутили ще й тому, що у кращі часи він був зручний для вправ з льодолазіння. А зараз Каттанаккен, дійсно, кращий вибір, але тільки для витривалих та сміливих
так, трек на Каттанаккен десь 15 км в дві сторони і здається 1300 метрів набору висоти, але воно того варте
------------------------------------
[quote="Zheka"][quote]я мав на увазі до нього ходити не варто[/quote]
З цим згоден - надто багатолюдне місце. Його так розкрутили ще й тому, що у кращі часи він був зручний для вправ з льодолазіння. А зараз Каттанаккен, дійсно, кращий вибір, але тільки для витривалих та сміливих :)[/quote]
так, трек на Каттанаккен десь 15 км в дві сторони і здається 1300 метрів набору висоти, але воно того варте
_________________ хто зрозумів життя, той не поспішає
Сонце нам дарує багато оптичних явищ зокрема північне сяйво або Aurora borealis. Після спалахів на сонці, потоки протонів та електронів досягають верхніх шарів атмосфери Землі і якщо Вам повезло бути в потрібному місці в потрібний час, крім того ясне небо то Ви зможете цим милуватись. Кілька раз і мені везло, і ось що з цього вийшло
на перших 2-х фото ще догорає захід сонця
Сонце нам дарує багато оптичних явищ зокрема північне сяйво або Aurora borealis. Після спалахів на сонці, потоки протонів та електронів досягають верхніх шарів атмосфери Землі і якщо Вам повезло бути в потрібному місці в потрібний час, крім того ясне небо то Ви зможете цим милуватись. Кілька раз і мені везло, і ось що з цього вийшло
як варіант розглядаю і поїздку на Лофотенські острови, ну дуже вже там красиво, особливо би хотілось попасти туди зимою чи навесні, для прикладу в березні, обов"язково взявши снігоступи)) там ще залишилось чимало місць де би хотів пройти
а наразі літні фото)) зроблені в другій половині червня, висота трохи більше 700 метрів
як варіант розглядаю і поїздку на Лофотенські острови, ну дуже вже там красиво, особливо би хотілось попасти туди зимою чи навесні, для прикладу в березні, обов"язково взявши снігоступи)) там ще залишилось чимало місць де би хотів пройти
а наразі літні фото)) зроблені в другій половині червня, висота трохи більше 700 метрів
Доброго дня! дізналась про цю поїздку від дівчини, що вже з вами їздила минулого року. Дуже б хотіла поїхати з вами та відвідати цю країну!!! це моя одна із найзаповітніших мрій!!! Коли саме ви плануєте їхати, та що для цього потрібно? як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається
Доброго дня! дізналась про цю поїздку від дівчини, що вже з вами їздила минулого року. Дуже б хотіла поїхати з вами та відвідати цю країну!!! це моя одна із найзаповітніших мрій!!! Коли саме ви плануєте їхати, та що для цього потрібно? як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається
Анна Т писал(а): як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається
доброго дня! найпростіше зареєструватись і надіслати мені в ЛС або свою скриньку або телефон або напишіть тут я відзвоню
[quote="Анна Т"] як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається[/quote]
доброго дня! найпростіше зареєструватись і надіслати мені в ЛС або свою скриньку або телефон або напишіть тут я відзвоню
[quote="Vladimir68"][quote="Анна Т"] як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається[/quote]
доброго дня! найпростіше зареєструватись і надіслати мені в ЛС або свою скриньку або телефон або напишіть тут я відзвоню[/quote]
дякую за відповідь. https://vk.com/id51953454 або annyshka.12@mail.ru - ось мої контакти. напишіть мені на пошту або куди вам буде зручніше. буду дуже вдячна та чекатиму відповідь)
[quote="Vladimir68"][quote="Анна Т"] як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається[/quote]
доброго дня! найпростіше зареєструватись і надіслати мені в ЛС або свою скриньку або телефон або напишіть тут я відзвоню[/quote]
дякую за відповідь. https://vk.com/id51953454 або annyshka.12@mail.ru - ось мої контакти. напишіть мені на пошту або куди вам буде зручніше. буду дуже вдячна та чекатиму відповідь)
Анна Т писал(а): як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається
відписав
[quote="Анна Т"][quote="Vladimir68"][quote="Анна Т"] як можна з вами зв'язатись, щоб детально все обговорити та домовитись про поїздку. сподіваюсь мене все влаштує по датах та коштах. вже мандрувала подібним чином. й це мені подобається[/quote]
дякую за відповідь. https://vk.com/id51953454 або annyshka.12@mail.ru - ось мої контакти. напишіть мені на пошту або куди вам буде зручніше. буду дуже вдячна та чекатиму відповідь)[/quote]
відписав
Тиждень тому повернулися з подорожі по Норвегії: сказати, що сподобалося-то не сказати нічого!!! Ф А Н Т А С Т И Ч Н О!!! Це дуже відрізняється від всьго, що бачили раніш. Починаючи з гір, озер та фьордів, і закінчуючи суперпропозицією на десяток яєць в супермаркеті по 120 грн на наші гроші! Велика подяка Володимиру за наш відпочинок! Єдине, що для мене залишилося загадкою, то, нафіга йому це було треба : набрати купу різнопланових піонерів, та потягти їх на край світу, возити, годувати, селити, терпіти витребеньки, і все це задля того,щоб показати місця, де він вже бував... Єдине, що приходить на думку: Володя таємний агент, який використовується норвезьким урядом для популяризації країни серед мешканців Східної Європи... Хоча, нафіга це їм А так - вже тиждень ходимо і переповідаємо всім рідним та знайомим про те що бачили, та викликаємо заздрощі своїми фотками. Бо ніхто з них на таке не наважився б - тому що про Володимира вони нічого не знають, а з ним і на Місяць можна підписувтися Все було супер! Сподіваюся ще якось перетнутися на європейських просторах (звичайно, як нас не занесли в чорний список ) P.S.В Альпах зараз, мабуть, добре?!
Тиждень тому повернулися з подорожі по Норвегії: сказати, що сподобалося-то не сказати нічого!!! Ф А Н Т А С Т И Ч Н О!!! Це дуже відрізняється від всьго, що бачили раніш. Починаючи з гір, озер та фьордів, і закінчуючи суперпропозицією на десяток яєць в супермаркеті по 120 грн на наші гроші! Велика подяка Володимиру за наш відпочинок! Єдине, що для мене залишилося загадкою, то, нафіга йому це було треба |#smile510| |#smile510| |#smile510| : набрати купу різнопланових піонерів, та потягти їх на край світу, возити, годувати, селити, терпіти витребеньки, і все це задля того,щоб показати місця, де він вже бував... Єдине, що приходить на думку: Володя таємний агент, який використовується норвезьким урядом для популяризації країни серед мешканців Східної Європи... Хоча, нафіга це їм |#smile510| А так - вже тиждень ходимо і переповідаємо всім рідним та знайомим про те що бачили, та викликаємо заздрощі своїми фотками. Бо ніхто з них на таке не наважився б - тому що про Володимира вони нічого не знають, а з ним і на Місяць можна підписувтися |#smile746| Все було супер! Сподіваюся ще якось перетнутися на європейських просторах (звичайно, як нас не занесли в чорний список |#smile735| ) P.S.В Альпах зараз, мабуть, добре?! [img]http://eurotourist.club/img/forum/8867058302.jpg[/img]
очень нравятся ваши фото. скажите а поедете в следующем году в Норвегию хотелось бы с кем то знающим. если да напишите нам t.nazar230 (а) ukr.net нас двое
очень нравятся ваши фото. скажите а поедете в следующем году в Норвегию хотелось бы с кем то знающим. если да напишите нам t.nazar230 (а) ukr.net нас двое
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна