Автор |
|
 Чт апр 25, 2013 20:41
|

|
Можна і літаком до Даламана. Різниця між рейсами — 2 години. Але на місці доведеться якось ввечері вибиратися на маршрут до Фетхіє (Олюденіз). Я ще там не був, тож не дуже рвуся розглядати цей варіант. Рішення прийматиму ближче до виїзду (кін. вересня). Плюс подорожі автобусом — халявна ніч і можливість побачити країну (зранку  ).
TourOk, маю до Вас ще таке питання:
Варто відразу їхати на вокзал Гарем, чи все ж краще до офісу фірми-перевізника? Десь читав, що не всі автобуси, які прямують з головного автовокзалу, там зупиняються.
Сорі за офтоп. Більше тут "флудити" не буду (повертаюся у відповідну гілку)
------------------------------------
Можна і літаком до Даламана. Різниця між рейсами — 2 години. Але на місці доведеться якось ввечері вибиратися на маршрут до Фетхіє (Олюденіз). Я ще там не був, тож не дуже рвуся розглядати цей варіант. Рішення прийматиму ближче до виїзду (кін. вересня). Плюс подорожі автобусом — халявна ніч і можливість побачити країну (зранку :) ).
[b]TourOk[/b], маю до Вас ще таке питання:
Варто відразу їхати на вокзал Гарем, чи все ж краще до офісу фірми-перевізника? Десь читав, що не всі автобуси, які прямують з головного автовокзалу, там зупиняються.
Сорі за офтоп. Більше тут "флудити" не буду (повертаюся у відповідну гілку)
Последний раз редактировалось nevisand Чт апр 25, 2013 20:53, всего редактировалось 2 раз(а).
|
|
|
 Чт апр 25, 2013 20:46
|

|
І здоровенний мінус - зранку невиспаний і злий, з болем в шиї і спині виходити на маршрут :twisted: . Але то я про себе говорю - автобуси не переношу хронічно після подорожей до Польщі (ніч в автобусі) і Болгарії (перша ніч зі Львова до Варни, друга - Варна-Софія), зранку в гори підніматись було досить важко.
|
|
|
 Чт апр 25, 2013 22:10
|

|
[quote="nevisand"]Варто відразу їхати на вокзал Гарем, чи все ж краще до офісу фірми-перевізника? Десь читав, що не всі автобуси, які прямують з головного автовокзалу, там зупиняються.[/quote] А как оценить стоит или не стоит ехать в Harem? Никто ведь не знает, когда вы туда попадаете. По крайней мере, если что-нибудь не получится, оттуда всегда можно скакнуть в Европу на Большой автовокзал и гарантированно уехать. Или же нормально притулиться на ночёвку - ведь это Турция :)
[quote="nevisand"]Сорі за офтоп. Більше тут "флудити" не буду (повертаюся у відповідну гілку)[/quote]
И какая же ветка больше этой соответствует обсуждению вопросов, связанных с кратковременным пребыванием туристов в Стамбуле? :?
|
|
|
 Чт апр 25, 2013 22:17
|

|
Дякую за відповіді, TourOk. Я маю на увазі гілку, в якій вперше поставив ці запитання (Ликийская тропа Турция). Буду там мучити людей  Але вже ближче до дати вильоту (кін. вересня). Багато чого може до того часу змінитися (рейси та ін).
Дякую за відповіді, [b]TourOk[/b]. Я маю на увазі гілку, в якій вперше поставив ці запитання (Ликийская тропа Турция). Буду там мучити людей :) Але вже ближче до дати вильоту (кін. вересня). Багато чого може до того часу змінитися (рейси та ін).
|
|
|
 Чт апр 25, 2013 22:50
|

|
Ymka писал(а):Єдиний мінус - купа сміття на вулицях, про екологію і естетику турки взагалі не думають  .
Чё-то эта фраза заела. Я бы ещё понял, если бы так сказал житель Брюгге или чего подобного, но ...блин!
В частности, про экологию:
[quote="Ymka"]Єдиний мінус - купа сміття на вулицях, про екологію і естетику турки взагалі не думають :( .[/quote]
Чё-то эта фраза заела. Я бы ещё понял, если бы так сказал житель Брюгге или чего подобного, но ...блин!
В частности, про экологию:
[img]http://eurotourist.club/img/forum/6966923005.jpg[/img]
|
|
|
 Пт апр 26, 2013 08:33
|

|
Воно то так, але такого срачу на пляжі, як у Фаселісі я ніде не бачив. А може я відійшов від життя трохи. Ну й Стамбул все-таки столиця як не як, а сміття валяється прямо на вулицях і візуально його більше ніж у тому ж Львові.
Воно то так, але такого срачу на пляжі, як у Фаселісі я ніде не бачив. А може я відійшов від життя трохи. Ну й Стамбул все-таки столиця як не як, а сміття валяється прямо на вулицях і візуально його більше ніж у тому ж Львові.
|
|
|
 Ср май 01, 2013 21:05
|

|
Ymka писал(а):... Стамбул все-таки столиця як не як, ...
Столица Анкара)))
З.Ы. Не то чтобы умник...
[quote="Ymka"]... Стамбул все-таки столиця як не як, ...[/quote]
Столица Анкара)))
З.Ы. Не то чтобы умник...
|
|
|
 Сб май 04, 2013 12:25
|

|
Я мав на увазі головне і найбільше місто Туреччини  .
Я мав на увазі головне і найбільше місто Туреччини :oops:.
|
|
|
 Сб май 04, 2013 20:05
|

|
Ymka писал(а):Я мав на увазі головне і найбільше місто Туреччини  .
 Спасибо за отчёт
[quote="Ymka"]Я мав на увазі головне і найбільше місто Туреччини :oops:.[/quote]
:) Спасибо за отчёт
|
|
|
 Сб май 04, 2013 22:09
|

|
|#smile09|
|
|
|
 Пн апр 07, 2014 08:49
|

|
Дякую за цікавий звіт і гарні фотки! Ностальгую)) 1,5 роки тому здійснила аналогічний тур вихідного дня (дешево і сердито завдяки Пегасусу із Харкова) і отримала масу позитивних вражень!
Дякую за цікавий звіт і гарні фотки! Ностальгую)) 1,5 роки тому здійснила аналогічний тур вихідного дня (дешево і сердито завдяки Пегасусу із Харкова) і отримала масу позитивних вражень!
|
|
|
 Пн апр 07, 2014 09:55
|

|
Отличный отчет! Спасибо!!!
С Одессы тоже бывают рейсы по хорошим ценам и тоже планирую как-то с девушкой поехать!
Отличный отчет! Спасибо!!!
С Одессы тоже бывают рейсы по хорошим ценам и тоже планирую как-то с девушкой поехать!
|
|
|
 Пн апр 07, 2014 18:59
|

|
Дякую!
Дякую!
_________________ stezhky.org.ua
|
|