Знов збираюся в похід по Туреччини. Буду радий добрій компанії.
Формат: ПВД, приблизно 90 км. Відправлення(30.10.2015) і повернення(8.11.2015) зі Львова.
Маршрут: Львів-Стамбул-Анталія - каньон Гойнюк - каньон Гармонії - фортеця Гедельме - гора Олімп(2365 м) - село Улупінар - гора Хімера - пляж Чиралі - розвалини міста Олімпос - гора Муса - бухта Адрасан - мис Гелідонія - Піратська Бухта - Анталія-Стамбул-Львів
Думаю вписатись в 150 євро + квитки, які зараз під 160 євро.
Вже 5-ро з квитками.
Про власний досвід: вже років 10 вожу піші спортивні походи 1, 2 к.с., в Туреччині буду третій раз. За фото доказами прошу у приватні повідомлення( ЛС ). ------------------------------------
Знов збираюся в похід по Туреччини. |#smile714| Буду радий добрій компанії.
Формат: ПВД, приблизно 90 км. |#smile722| Відправлення(30.10.2015) і повернення(8.11.2015) зі Львова.
Маршрут: Львів-Стамбул-Анталія - каньон Гойнюк - каньон Гармонії - фортеця Гедельме - гора Олімп(2365 м) - село Улупінар - гора Хімера - пляж Чиралі - розвалини міста Олімпос - гора Муса - бухта Адрасан - мис Гелідонія - Піратська Бухта - Анталія-Стамбул-Львів
Думаю вписатись в 150 євро [b]+[/b] квитки, які зараз під 160 євро.
Вже 5-ро з квитками.
Про власний досвід: вже років 10 вожу піші спортивні походи 1, 2 к.с., в Туреччині буду третій раз. За фото доказами прошу у приватні повідомлення( ЛС ). |#smile807|
Якщо ви вже ходили через Улупінар -Хімери , можете сходити Чамлуйва-Фазеліс-Текірова-Чіралі. Місця там цікавіші, бухти казкові. Майже в кожній є вода. Доречі, це теж лікійськиа стежка. А в Хімери можна з Чіралі радіалкою. Якщо треба подробиці-в лічку.
Якщо ви вже ходили через Улупінар -Хімери , можете сходити Чамлуйва-Фазеліс-Текірова-Чіралі. Місця там цікавіші, бухти казкові. Майже в кожній є вода. Доречі, це теж лікійськиа стежка. А в Хімери можна з Чіралі радіалкою. Якщо треба подробиці-в лічку.
Volodimir Bondarenko писал(а):Якщо ви вже ходили через Улупінар -Хімери , можете сходити Чамлуйва-Фазеліс-Текірова-Чіралі. Місця там цікавіші, бухти казкові. Майже в кожній є вода. Доречі, це теж лікійськиа стежка. А в Хімери можна з Чіралі радіалкою. Якщо треба подробиці-в лічку.
Дякую за пропозицію! Розгляну Ваш варіант.
[quote="Volodimir Bondarenko"]Якщо ви вже ходили через Улупінар -Хімери , можете сходити Чамлуйва-Фазеліс-Текірова-Чіралі. Місця там цікавіші, бухти казкові. Майже в кожній є вода. Доречі, це теж лікійськиа стежка. А в Хімери можна з Чіралі радіалкою. Якщо треба подробиці-в лічку.[/quote]Дякую за пропозицію! Розгляну Ваш варіант.
Mkss писал(а):Здраствуйте,Владимер!Можна к вам присоедениться?Меня зовут Максим,я из Киева,29 лет.
Привіт, Максиме! Звичайно можна. Але Пегасус вже підняв ціни і квитки зараз 212$. Є дешевший варіант, близько 170$, але він з пригодами: переїзд Стамбулом між аеропортами.
Скину подробиці у приват.
P.S. Нас вже шестеро, учасниЦЬ побільшало.
[quote="Mkss"]Здраствуйте,Владимер!Можна к вам присоедениться?Меня зовут Максим,я из Киева,29 лет.[/quote]Привіт, Максиме! Звичайно можна. |#smile806| Але Пегасус вже підняв ціни і квитки зараз 212$. Є дешевший варіант, близько 170$, але він з пригодами: переїзд Стамбулом між аеропортами.
Скину подробиці у приват.
P.S. Нас вже шестеро, учасниЦЬ побільшало. |#smile714|
Len4ikkk писал(а):Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))
Ви читаєте мої думки!
Вже планую на березень Кіпр - до Пафоса, а на квітень Туреччину - вздовж моря.
[quote="Len4ikkk"]Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))[/quote]Ви читаєте мої думки! |#smile728|
Вже планую на березень Кіпр - до Пафоса, а на квітень Туреччину - вздовж моря. |#smile806|
До речі: https://www.youtube.com/watch?v=r_Enyu96Sj8 а фото так багато хороших, що не можу вибрати |#smile748|
shkar писал(а):Кіпр квитки МАУ? І з датами визначились остаточно? В мене було бажання на травневі. Вже і покупатись нормально можна буде)
може Візом, один багаж на двох, а може МАУ. Після нового року визначимось. По датам, хочу скористатись вихідним на 8 березня і дівчаткам подарунок буде.
Так, море холодне, коли в тіні +28 і згоріли за пару годин, але купалися всі і з радістю. Це було 29.02.2015
[quote="shkar"]Кіпр квитки МАУ? І з датами визначились остаточно? В мене було бажання на травневі. Вже і покупатись нормально можна буде)[/quote]може Візом, один багаж на двох, а може МАУ. Після нового року визначимось. По датам, хочу скористатись вихідним на 8 березня і дівчаткам подарунок буде. |#smile807|
Так, море холодне, коли в тіні +28 і згоріли за пару годин, але купалися всі і з радістю. |#smile729| Це було 29.02.2015
Len4ikkk писал(а):Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))
Ви читаєте мої думки!
Чудове відео )) ніби з вами була ))) а можна інформацію за похід вздовж моря ?)) які дати ? Маршрут ?
[quote="Volodya"][quote="Len4ikkk"]Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))[/quote]Ви читаєте мої думки! |#smile728|
Вже планую на березень Кіпр - до Пафоса, а на квітень Туреччину - вздовж моря. |#smile806|
До речі: https://www.youtube.com/watch?v=r_Enyu96Sj8 а фото так багато хороших, що не можу вибрати |#smile748|[/quote] Чудове відео )) ніби з вами була ))) а можна інформацію за похід вздовж моря ?)) які дати ? Маршрут ?
Ви читаєте мої думки!
Чудове відео )) ніби з вами була ))) а можна інформацію за похід вздовж моря ?)) які дати ? Маршрут ?
[quote="Volodya"][quote="Len4ikkk"]Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))[/quote]Ви читаєте мої думки! |#smile728|
До речі: https://www.youtube.com/watch?v=r_Enyu96Sj8 а фото так багато хороших, що не можу вибрати |#smile748|[/quote] Чудове відео )) ніби з вами була ))) а можна інформацію за похід вздовж моря ?)) які дати ? Маршрут ?
Ви читаєте мої думки!
[quote="Len4ikkk"][quote="Volodya"][quote="Len4ikkk"]Чудовий у вас маршрут ,але хотілося б таки пройтися весною . Може хто зі знайомих буде планувати , ти я б з великим задоволенням приедналася ))[/quote]Ви читаєте мої думки! |#smile728|
До речі: https://www.youtube.com/watch?v=r_Enyu96Sj8 а фото так багато хороших, що не можу вибрати |#smile748|[/quote] Чудове відео )) ніби з вами була ))) а можна інформацію за похід вздовж моря ?)) які дати ? Маршрут ?[/quote] |#smile603| Дякую! Все завдяки чудовим учасникам. Маршрут в процесі розробки, після Нового Року з'ясую, але без Тахтали. На перевалі(~1800 м) 7 квітня був досить глибокий сніг, десь пару метрів: https://picasaweb.google.com/106361834658462859413/201504Turkey
Буде простіше і тепліше. |#smile746|
Ось Вам трохи натхнення до Туреччини від профі: [b]ОБЕРЕЖНО! може викликати захоплення[/b] |#smile784| https://goo.gl/photos/1F7o1DyBeA3MTyYWA
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей
Вы можете начинать темы Вы можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
При перепечатке или использовании любых материалов с сайта, гиперссылка на http://eurotourist.club обязательна