Автор |
|
 Сб мар 16, 2019 15:03
|

|
Хто возить з Рахова до полонини Лисячої? З заїздом до прикордонників та на Ялинський водоспад. Група до 12 чоловік зі спорядженням. Буду вдячний за пропозиції та номери телефонів актуальних перевізників.
|
|
|
 Вс мар 17, 2019 17:44
|

|
На Ялынский только ножками. От Дилового меньше часа до подъёма. А на Лысычу контрабасы из-под Щербаня. Основную дорогу подзавалило. Да и не принято здесь ездить на полонины группам с экипом. Ходят пешком.
|
|
|
 Вс мар 17, 2019 19:34
|

|
Після отримання перепустки від прикордонників в Діловому- є безлліч варіантів доставки. Але- зміст???? ТУР ХОДИТЬ НОГАМИ!!!
_________________ Робити те, що приносить задоволення-означає бути вільним
|
|
|
 Вс мар 17, 2019 19:47
|

|
cosners писал(а):Хто возить з Рахова до полонини Лисячої? З заїздом до прикордонників та на Ялинський водоспад. Група до 12 чоловік зі спорядженням. Буду вдячний за пропозиції та номери телефонів актуальних перевізників.
На Ялинский водопад транспортом? По поводу остального промолчу, но туда-то ножками ходить надо!
[quote="cosners"]Хто возить з Рахова до полонини Лисячої? З заїздом до прикордонників та [b]на Ялинський водоспад[/b]. Група до 12 чоловік зі спорядженням. Буду вдячний за пропозиції та номери телефонів актуальних перевізників.[/quote]
На Ялинский водопад транспортом? |#smile735| По поводу остального промолчу, но туда-то ножками ходить надо!
|
|
|
 Пн мар 18, 2019 00:18
|

|
Чесно кажучи чекав поста з проханням знайти перевізника з Ділового до Дземброні з заїздом на ПІМ і ПІЧ
Чесно кажучи чекав поста з проханням знайти перевізника з Ділового до Дземброні з заїздом на ПІМ і ПІЧ |#smile603|
_________________ Вечером гулял по безлюдному берегу моря. Это было не весело и не грустно — это было прекрасно. © Винсент Ван Гог
|
|
|
 Чт май 30, 2019 10:25
|

|
Подскажите, пожалуйста, есть ли у кого-то номера таксистов, которые довезут с Рахова до Дилового? И сколько это будет примерно по бюджету? Спасибо!
Подскажите, пожалуйста, есть ли у кого-то номера таксистов, которые довезут с Рахова до Дилового? И сколько это будет примерно по бюджету? Спасибо!
|
|
|
 Чт май 30, 2019 14:08
|

|
А там маршрутки каждые пол-часа едут за 7-10 грн. А так возле моста через Тису и у ж/д вокзала всегда стоят таксисты
А там маршрутки каждые пол-часа едут за 7-10 грн. А так возле моста через Тису и у ж/д вокзала всегда стоят таксисты
|
|
Зарегистрирован: 03.05.2015 Посты: 33 Откуда: Місто Луцьк (Волинь моя, краса моя)
|
 Пт май 31, 2019 04:28
|

|
Гість писал(а):Подскажите, пожалуйста, есть ли у кого-то номера таксистов, которые довезут с Рахова до Дилового? И сколько это будет примерно по бюджету? Спасибо!
Павло, бус Вольксваген Транспортер 0 (68) 257 30 43. По бюджету - 400 грн за бус
[quote="Гість"]Подскажите, пожалуйста, есть ли у кого-то номера таксистов, которые довезут с Рахова до Дилового? И сколько это будет примерно по бюджету? Спасибо![/quote] Павло, бус Вольксваген Транспортер 0 (68) 257 30 43. По бюджету - 400 грн за бус
|
|
|
 Вт июн 18, 2019 16:34
|

|
Підскажіть, будь ласка, телефони людей, хто може з Рахова вивезти на джипі на місцеві пагорби за містом на відстань 6-7км від залізничної станції. Я так розумію, що мені потрібні контакти тих, хто возить на Лисичу, тому що місце яке мене цікавить з крутим підйомом. І я один, тому велику машину мені непотрібно. P. S. Пішки ходити люблю, але хочу пофотографувати і обладнання багато. Якщо хтось орієнтується в цінах, скільки таке задоволення приблизно коштує?
Підскажіть, будь ласка, телефони людей, хто може з Рахова вивезти на джипі на місцеві пагорби за містом на відстань 6-7км від залізничної станції. Я так розумію, що мені потрібні контакти тих, хто возить на Лисичу, тому що місце яке мене цікавить з крутим підйомом. І я один, тому велику машину мені непотрібно. P. S. Пішки ходити люблю, але хочу пофотографувати і обладнання багато. Якщо хтось орієнтується в цінах, скільки таке задоволення приблизно коштує?
|
|
|
 Вт июн 18, 2019 19:27
|

|
ПП. Є чел, і фотати теж любить.
ПП. Є чел, і фотати теж любить.
|
|
|
 Ср июн 10, 2020 21:22
|

|
Те саме питання, але їхати треба із Ділового, скільки то коштуватиме і є якісь контакти?
Те саме питання, але їхати треба із Ділового, скільки то коштуватиме і є якісь контакти?
|
|
|
 Вс окт 04, 2020 22:11
|

|
Ну і мені підкажіть контакти транспорту на Лисичу. І орієнтовну вартість. Дві людини туриста. І так, ніжками треба, але уже ходив і до Ялинського і під Щербан. Тепер якось нудно повторювати, хоча до водоспаду пішов би. Чи вік дається взнаки... Минулого разу піднімались втомлені, а нас вантажівка з туристами обігнала... повбивав би на грунті заздрості.  Але вони не бачили водоспад.
Ну і мені підкажіть контакти транспорту на Лисичу. І орієнтовну вартість. Дві [s]людини[/s] туриста.
І так, ніжками треба, але уже ходив і до Ялинського і під Щербан. Тепер якось нудно повторювати, хоча до водоспаду пішов би. Чи вік дається взнаки... Минулого разу піднімались втомлені, а нас вантажівка з туристами обігнала... повбивав би на грунті заздрості. :) Але вони не бачили водоспад.
|
|
|
 Вс окт 04, 2020 22:35
|

|
Контакти притулку-готелю на лисичій,думаю робочі.Підскажуть,зорієнтують.Там на воротах в Діловому телефони пишуть,але не сфотав.
Контакти притулку-готелю на лисичій,думаю робочі.Підскажуть,зорієнтують.Там на воротах в Діловому телефони пишуть,але не сфотав. [img]http://eurotourist.club/img/forum/5501843663.jpg[/img]
|
|