Автор |
|
 Сб янв 13, 2018 22:37
|

|
В принципе, на Али можно что-то поискать. Я как-то себе там подбирал варианты, есть варианты. Правда так и не купил, но есть что посмотреть. Правда они преимущественно нонейм, но по отзывам можно посмотреть, если время позволяет ждать.
------------------------------------
В принципе, на Али можно что-то поискать. Я как-то себе там подбирал варианты, есть варианты. Правда так и не купил, но есть что посмотреть. Правда они преимущественно нонейм, но по отзывам можно посмотреть, если время позволяет ждать.
|
|
|
 Сб янв 13, 2018 23:22
|

|
Що до варіантів (фактично пункти пошуку ігноруються окрім як по об'єму)
Я радив дві моделі Pinguin саме тому, що вони відповідають усім Вашим вимогам, за винятком кишеньки на поясі. Але знову ж наголошую, що це не проблема, бо на поясі є стропа на яку вішаються чохли фотоапарата чи смартфона (звичайно такі, які мають спеціальні кріплення на липучці). Osprey не радив, бо не відповідна Вашим вимогам ціна і довжина бокових стяжок. Але якщо таки надумаєте взяти Osprey, то врахуйте й те, що реальний об'єм цих рюкзаків є меншим заявленого. Принаймні рюкзаки більшості виробників будуть реально більшими по об'єму, ніж Osprey з аналогічним заявленим літражем. Про українських виробників краще промовчу і розкажу, хіба якщо будете питати спеціально. Принаймні про рюкзаки від Commandor, Red Point i Terra Incognita, з якими я мав справу.
[quote]Що до варіантів (фактично пункти пошуку ігноруються окрім як по об'єму)[/quote] Я радив дві моделі Pinguin саме тому, що вони відповідають усім Вашим вимогам, за винятком кишеньки на поясі. Але знову ж наголошую, що це не проблема, бо на поясі є стропа на яку вішаються чохли фотоапарата чи смартфона (звичайно такі, які мають спеціальні кріплення на липучці). Osprey не радив, бо не відповідна Вашим вимогам ціна і довжина бокових стяжок. Але якщо таки надумаєте взяти Osprey, то врахуйте й те, що реальний об'єм цих рюкзаків є меншим заявленого. Принаймні рюкзаки більшості виробників будуть реально більшими по об'єму, ніж Osprey з аналогічним заявленим літражем. Про українських виробників краще промовчу і розкажу, хіба якщо будете питати спеціально. Принаймні про рюкзаки від Commandor, Red Point i Terra Incognita, з якими я мав справу.
|
|
|
 Сб янв 13, 2018 23:49
|

|
Взагалі цікаво люди рюк вибирають. Зручність спини йде під пунктом 5. Довжина стяжок, виявляється, важливіша. Може варто замислитися над пріоритетами? Ви взагалі з наплечником ходили?
Взагалі цікаво люди рюк вибирають. Зручність спини йде під пунктом 5. Довжина стяжок, виявляється, важливіша. Може варто замислитися над пріоритетами? Ви взагалі з наплечником ходили?
|
|
|
 Сб янв 13, 2018 23:54
|

|
Serhiy_Floyd писал(а):Зручність спини йде під пунктом 5... Ви взагалі з наплечником ходили?
Ходив. Більше того мені відомо, що за порадами з інтернету відразу не здійснюють покупку, а шукають місця де фізично можна примірити ці моделі, відчути їх на собі, а вже тоді голосують гривнею.
[quote="Serhiy_Floyd"]Зручність спини йде під пунктом 5... Ви взагалі з наплечником ходили?[/quote] Ходив. Більше того мені відомо, що за порадами з інтернету відразу не здійснюють покупку, а шукають місця де фізично можна примірити ці моделі, відчути їх на собі, а вже тоді голосують гривнею.
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 00:25
|

|
Купил себе BOREAS Halo 65 На Сиерратредингпосте вышло 110+35 доставка. В Киеве такой есть у Бурбони. Я доволен. Ходил с ним неделю по Карпатам - все влезло. И снегоступы на бока крепил. И рейнкавер мощный.
Купил себе BOREAS Halo 65 На Сиерратредингпосте вышло 110+35 доставка. В Киеве такой есть у Бурбони. Я доволен. Ходил с ним неделю по Карпатам - все влезло. И снегоступы на бока крепил. И рейнкавер мощный.
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 07:20
|

|
https://www.olx.ua/obyavlenie/ryukzak-fjord-nansen-IDxgZqM.html#6ba1f46510
_________________ Горы зовут тех - чья душа им по росту
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 07:59
|

|
Часто и густо народ жалуется на длину боковых стяжек. А что, такая большая проблема купить стропу за 0,5-1 уе/м и аккуратно допилить до нужной длины? По моему далеко не основной параметр при выборе рюкзака.
Часто и густо народ жалуется на длину боковых стяжек. А что, такая большая проблема купить стропу за 0,5-1 уе/м и аккуратно допилить до нужной длины? По моему далеко не основной параметр при выборе рюкзака.
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 10:10
|

|
[quote="Евгений 2012"]Osprey Aether AG 70 https://www.osprey.com.ua/ryukzak-osprey-aether-ag-70.html
Но пока разглядываю), цена, как и писал кусается.[/quote] Цікава пропозиція по ціні https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-ryukzak-osprey-aether-70-ag-IDw0l8o.html#1722500be7
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 12:26
|

|
Кажуть, що добрими намірами дорога в пекло вимощена...)
Якщо людина попросила знайти рюкзак за певними критеріями і бюджетом, то напевне спочатку треба дати відповідь у межах цих параметрів, а потім уже накидувати порад, які розмивають дискусію і перетворюють її в черговий холівар. І мати повагу до автора питання, а не вважати його чайником, який не знає, що в рюкзаку головне це зручна підвіска. Цей критерій має враховуватися за замовчуванням і не потребувати додаткових уточнень - адже ми обговорюємо саме рюкзаки, а не мішки для картоплі з лямками). Це саме стосується й літражу та інших параметрів.
Мені також здається, що даючи поради іншим, треба мінімізувати ризики того, що порада виявиться невдалою. А оскільки посадка рюкзака на спину є справою дуже індивідуальною, то, напевне, краще радити те, що можна приміряти в українських магазинах (це особливо актуально для порад недосвідченим туристам, які не ще не мали справи зі спорядженням багатьох виробників і не розуміють значення окремих нюансів).
Наведу приклад. Ось Slv радить Boreas Halo 65. І всі ми знаємо про його величезний досвід і не сумніваємося в щирості. Але я маю також інший досвід: товариш купив Boreas Halo 75 на Sierri і носив його в 10-денному поході по Альпах. Функціоналом був дуже задоволений, а на зручність спинки жалівся. Я помінявся з ним на день рюкзаками і ми обоє дійшли до висновку, що Оспрей зручніший, а Boreas забезпечує комфорт для спини десь на середньому рівні. І це при тому, що в нас обох дуже різна комплекція - один худий і високий, другий середнього зросту, міцної статури та ще й сутулий).
Прошу вибачення в Slv і ще раз засвідчую йому повагу, бо цей приклад я використав не для дискусії особисто з ним, а для ілюстрації загальної неможливості надто категоричних порад...
Кажуть, що добрими намірами дорога в пекло вимощена...)
Якщо людина попросила знайти рюкзак за певними критеріями і бюджетом, то напевне спочатку треба дати відповідь у межах цих параметрів, а потім уже накидувати порад, які розмивають дискусію і перетворюють її в черговий холівар. І мати повагу до автора питання, а не вважати його чайником, який не знає, що в рюкзаку головне це зручна підвіска. Цей критерій має враховуватися за замовчуванням і не потребувати додаткових уточнень - адже ми обговорюємо саме рюкзаки, а не мішки для картоплі з лямками). Це саме стосується й літражу та інших параметрів.
Мені також здається, що даючи поради іншим, треба мінімізувати ризики того, що порада виявиться невдалою. А оскільки посадка рюкзака на спину є справою дуже індивідуальною, то, напевне, краще радити те, що можна приміряти в українських магазинах (це особливо актуально для порад недосвідченим туристам, які не ще не мали справи зі спорядженням багатьох виробників і не розуміють значення окремих нюансів).
Наведу приклад. Ось Slv радить Boreas Halo 65. І всі ми знаємо про його величезний досвід і не сумніваємося в щирості. Але я маю також інший досвід: товариш купив Boreas Halo 75 на Sierri і носив його в 10-денному поході по Альпах. Функціоналом був дуже задоволений, а на зручність спинки жалівся. Я помінявся з ним на день рюкзаками і ми обоє дійшли до висновку, що Оспрей зручніший, а Boreas забезпечує комфорт для спини десь на середньому рівні. І це при тому, що в нас обох дуже різна комплекція - один худий і високий, другий середнього зросту, міцної статури та ще й сутулий).
Прошу вибачення в Slv і ще раз засвідчую йому повагу, бо цей приклад я використав не для дискусії особисто з ним, а для ілюстрації загальної неможливості надто категоричних порад...
|
|
|
 Вс янв 14, 2018 12:29
|

|
Этот товарищ и у нас на форуме продает. На днях от него Aether AG и получил. P.S. Более комфортной спины, чем на AG серии, пока не встречал.
[quote="kovpash"]Цікава пропозиція по ціні https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-ryukzak-osprey-aether-70-ag-IDw0l8o.html#1722500be7[/quote] Этот товарищ и у нас на форуме продает. На днях от него Aether AG и получил.
P.S. Более комфортной спины, чем на AG серии, пока не встречал.
|
|
|
 Пн янв 15, 2018 00:00
|

|
Бореас навів як приклад - можна в Києві помацати. Сьогодні на Пікую зустрів поляка з Gregory Stout 65. Помацав, Поміряв. Зручний, спинка - як влита, комфортний - 14 кіло не відчував. З кишеньками на поясі, але під 200 у.о. А то все по Ютубу вивчав.
Бореас навів як приклад - можна в Києві помацати. Сьогодні на Пікую зустрів поляка з Gregory Stout 65. Помацав, Поміряв. Зручний, спинка - як влита, комфортний - 14 кіло не відчував. З кишеньками на поясі, але під 200 у.о. А то все по Ютубу вивчав.
|
|
|
 Пн янв 15, 2018 00:24
|

|
Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає, хіба коли рюкзак напівпорожній, вони там суто для компресії неповністю заповненого рюкзака (я дуги від намета ношу збоку). Але подовжити бокові стропи в будь-якому рюкзаку не проблема, тому я б цей пункт виключив
Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає, хіба коли рюкзак напівпорожній, вони там суто для компресії неповністю заповненого рюкзака (я дуги від намета ношу збоку). Але подовжити бокові стропи в будь-якому рюкзаку не проблема, тому я б цей пункт виключив
|
|
|
 Пн янв 15, 2018 00:36
|

|
ivhay писал(а):Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає, хіба коли рюкзак напівпорожній, вони там суто для компресії неповністю заповненого рюкзака (я дуги від намета ношу збоку). Але подовжити бокові стропи в будь-якому рюкзаку не проблема, тому я б цей пункт виключив
В кестрелі фастекси як "папа-мама" їх можна з'єднати спереду рюкзака і тоді без проблем закріпити коврик.
[quote="ivhay"]Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає, хіба коли рюкзак напівпорожній, вони там суто для компресії неповністю заповненого рюкзака (я дуги від намета ношу збоку). Але подовжити бокові стропи в будь-якому рюкзаку не проблема, тому я б цей пункт виключив[/quote]
В кестрелі фастекси як "папа-мама" їх можна з'єднати спереду рюкзака і тоді без проблем закріпити коврик.
|
|
|
 Пн янв 15, 2018 01:07
|

|
ivhay писал(а):Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає
Був сьогодні у магазині, дивився на Osprey Stratos 50 (2017), за проханням консультант з натягом впихнув два намети Trimm Hudson (19 х 43 см, 4,1 кг), приніс каремат 8 мм і закріпив збоку на стяжці (вибрав всю довжину). Це відчуття легкості з його підвісною системою варте високої похвали! Питання в тому на скільки літрів був Kestrel з яким ви мали справу?
[quote="ivhay"]Каремат в бокові стропи оспрея кестрела не влізає[/quote] Був сьогодні у магазині, дивився на Osprey Stratos 50 (2017), за проханням консультант з натягом впихнув два намети Trimm Hudson (19 х 43 см, 4,1 кг), приніс каремат 8 мм і закріпив збоку на стяжці (вибрав всю довжину). Це відчуття легкості з його підвісною системою варте високої похвали! Питання в тому на скільки літрів був Kestrel з яким ви мали справу?
|
|
|
 Пн янв 15, 2018 01:16
|

|
Кестрел 68, ясно що інша модель матиме іншу довжину бокових строп. Ну не носять в гамериці мабуть пінки збоку, тому й не роблять довгими.
Кестрел 68, ясно що інша модель матиме іншу довжину бокових строп. Ну не носять в гамериці мабуть пінки збоку, тому й не роблять довгими.
|
|